Skytjenester

 

Robuste, sikre, fleksible og skalerbare skytjenester med moderne IT-løsninger ruster din bedrift for fremtiden. 

Våre erfarne konsulenter hjelper deg og din bedrift med skyreisen.

 

Kontakt oss

datamaskin-og-mobiltelefon

Skytjenester

Skytjenester erstatter bedriftens lokale infrastruktur. bspoke leverer skytjenester på plattform- eller programvarenivå eller bistår din bedrift med å få tilgang til skytjenester hvor bedriften kan sette opp egne virtuelle miljøer. 

tastatur-med-windows-tast

Microsoft 365

Microsoft 365 er en integrert skyplattform som leverer produktivitetsapper til den moderne arbeidsplassen som Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint, intelligente skytjenester og sikkerhet i verdensklasse. Microsoft 365 gir bedriftens brukere mulighet til å jobbe slik de vil.

Drift

Drift / support

Våre konsulenter sørger for at systemene dine fungerer optimalt til enhver tid med moderne og velutviklede driftsverktøy. En stabil og sikker IT-infrastruktur og skytjenester er helt nødvendig for at moderne organisasjoner og virksomheter skal operere effektivt.

FAQ

Er deres konsulenter sertifiserte?

Sertifiseringer er meget viktig for bspoke, og alle våre konsulenter tar minst et kurs, en sertifisering og en konferanse i året.

Vi oppfordrer til -og legger til rette for at våre konsulenter skal være oppdaterte på nye teknologier og metodikker. 

Kan vi leie inn på både kort -og langtidskontrakter?

Vi er åpne for alle typer oppdrag, både korte og lange, enkeltpersoner eller team. Vi er klar over at ikke alle kunder har samme behovet for ekstern assistanse. Vi skal være fleksible og forutsigbare i våre leveranser.Ta kontakt så kan vi se på din problemstilling, og sammen kommer vi frem til den beste løsningen.

Vi er usikker på hva slags profil vi trenger, kan dere vurdere prosjektet?

Vi kan gå i dialog og vurdere prosjektet opp mot rette profilen dere søker.  Det er svært viktig for oss at våre kunder får den konsulenten de behøver. Feil kompetanse på feil sted er ødeleggende for flere parter: våre kunder, oss som leverandør og ikke minst konsulenten selv. Vi etterstreber å ha en åpen og god dialog med våre kunder og å levere rett kompetanse på rett sted.

Hvilke fagområder og teknologier har deres konsulenter erfaring fra?

Våre konsulenter har erfaring innen Microsoft Azure, AWS, Azure Active Directory, Microsoft 365, Windows Server- og klientinfrastruktur, VMware, Hyper-V og Microsoft RDS og Citrix terminalservermiljøer. I tillegg jobber våre konsulenter med nettverk og sikkerhet, samt drift, utvikling og vedlikehold av kundens løsninger.

 

Har dere erfaring fra både privat og offentlig sektor?

Vi har erfaring fra både privat og offentlig sektor, med hovedvekt på privat.

Vi har konsulenter som i sine tidligere -og nåværende rolle har prosjekterfaring innen både privat og offentlig sektor. Vi har vunnet noen anbud mot offentlig sektor, som gjør at vi nå har rammeavtaler mot f.eks. stortinget, og vil starte å levere konsulenter her snarlig.

Hvorfor velge dere som leverandør av konsulenter?

Godt spørsmål og enkelt svar!

Vi er et ambisiøst, ansatteid selskap og alle som jobber her har en ting felles: vi har fått nok av å jobbe i store, upersonlige og talldrevne selskaper. Nå har vi skapt vår egen arbeidsplass og kan la interessen for faget være det som motiverer oss. Vi utvikler oss hele tiden og trives best ute hos kunden.

Dermed kan vi alltid levere den rette konsulenten for deg. Til rett pris.

Flere spørsmål?


Kontakt oss