read

Velkommen Benjamin!

Hils på Benjamin, vår nye fullstack-utvikler!

Benjamin bringer med seg en imponerende bakgrunn og erfaring til teamet. Han er en verdifull teamspiller som ikke bare leverer teknisk dyktig arbeid, men også bidrar til å skape en trivelig atmosfære for alle rundt seg. Det er ikke bare oss her i bspoke som har blitt imponert, for Benjamin ble faktisk leid ut til prosjekt hos vår kunde, Forbrukerrådet, allerede før han startet hos oss. Wow!


Velkommen til oss Benjamin! Vi er glade for å at du valgte å starte hos oss og ser frem til å se deg skape gode digitale løsninger ute hos våre kunder. 

 

Benjamin LQ


Hvem er du?

Jeg heter Benjamin, er 35 år og bor på vakre Nesodden sammen med min kone og 2 barn (5 år og 16 mnd). Helt siden jeg var liten har jeg alltid vært interessert i datamaskiner og teknologi, og fikk min første PC som 4-åring. I 2007 begynte jeg på en mastergrad i Informatikk på Universitetet i Oslo, og fullførte våren 2012. Etter studiet gikk jeg rett ut i arbeidslivet som konsulent. 

De siste drøye 11 årene har jeg jobbet som fullstack-utvikler i ganske mange forskjellige prosjekter. Hovedsakelig har det vært Java på backenden, mens på frontend har det vært javascript med en håndfull ulike rammeverk. 

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Da jeg begynte prosessen med å se meg om etter en ny arbeidsgiver var det viktig for meg at arbeidsgiveren passet meg på et personlig og sosialt plan, ikke kun på det faglige. I tillegg virket det som at bspoke var en fin plass for meg å kunne utvikle meg faglig og ta nye steg i karrieren. Det var også tiltalende for meg at bspoke er et ungt og fremoverlent selskap. 

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Prosessen var veldig positiv og ryddig. Den gikk hele tiden på mine premisser. bspoke var tålmodige og forståelsesfulle da jeg ga uttrykk for at dette kom til å bli en nokså lang rekrutteringsprosess da jeg trengte god tid på å bestemme meg. 

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Jeg har jobbet i konsulentbransjen i over 11 år nå, og ser på det som en stor fordel å kunne bytte prosjekter, og dermed lære ny teknologi, nye domener, og jobbe med ulike mennesker uten å møtte bytte arbeidsgiver jevnlig. 

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Som småbarnsfar og en hverdag som krever sitt blir det ofte ikke så mye fritid, men jeg har satt av en kveld i uka til å spille dataspill eller brettspill sammen med en vennegjeng som er i samme situasjon. 

Ellers er jeg glad i fotball, lese fantasylitteratur, film og tv-serier, kulinariske opplevelser og mye annet. Den siste tiden har jeg tatt opp snekring - primært fordi det er greit å kunne ordne litt i huset selv, men det er også gøy å kunne lage ting som blir brukt. 

 

Klikk her for å bli enda bedre kjent med Benjamin!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024