read

Velkommen Bradley!

Hils på Bradley, vår nye Teknisk Testleder.

I bspoke skal Bradley jobbe med teknisk testing, testledelse, teststrategi og testautomatisering, for å kvalitetssikre prosjekter og leveranser. Han tar med seg bred erfaring fra firmaer som Microsoft og eSmart Systems inn i sin rolle hos oss.

Det er bare en knapp uke siden vi fikk inn Bradley på laget vårt, men han har allerede rukket å ta Scrum-Master sertifisering og bli godt kjent med bspoke-gjengen. 

Velkommen til oss Bradley, vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen her i bspoke!

Bradley-artikkelbilde


Hvem er du?

Jeg heter Brad og jeg er en 33 år gammel expat fra Storbritannia, som bor nå i Rakkestad. Jeg har bakgrunn fra kvalitetssikring for roller som testleder og utgivelsesansvarlig innenfor videospillindustrien. Siden jeg kom til Norge i 2014 har jeg jobbet som testingeniør for en ledende leverandør av AI-drevne smarte løsninger for energiindustrien.

 

Nå er jeg er utrolig spent på å ta grep på nye utfordringer i bspoke i tiden fremover. Jeg ser frem til personlig vekst og kunnskapsutvikling i min nye rolle.

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Tidligere jobbet jeg åtte år i et smidig oppstartselskap, der jeg arbeidet med en rekke allsidige, innovative og utfordrende produkter. Her fikk jeg muligheten til å vurdere min karriere, læring og erfaringer fra prosjektene jeg var involvert i. Jeg brukte mine tidligere opplevelser til å identifisere retningen jeg ønsket å utvikle karrieren min videre.

 

En tidligere kollega av meg jobber nå i bspoke og gjennom samtaler med han fikk jeg høre mye positivt om firmaet. Jeg kjente til selskapets tunge fokus og investering mot ansattes vekt og verdi, gjennom utdanning og sertifiseringer. Det ble umiddelbart klart for meg at allsidigheten til prosjektene som ble tilbudt til bspoke sine konsulenter og støtten som ble gitt til de, vil bane vei for min karriere også.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Jeg fant at rekrutteringsprosessen var både profesjonell og hyggelig fra første kontakt og var ferdiggjort på kort tid. Jeg hadde muligheten til møte flere av teamet gjennom de ulike fasene i intervjuprosessen, som inneholdt både personlige og tekniske deler. Den tekniske biten hadde jeg mulighet til å gjennomføre i fred alene før intervjuet, og resultatene ble diskuterte sammen i intervjuet selv. Hele prosessen var veldig grei og jeg følte ikke at jeg var stresset eller ble avhørt.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

I min tidligere rolle skiftet jeg ofte kontekst og fokus mellom prosjekter for å møte kravene og tilgjengelige ressurser i organisasjonen. Prosjektene endret seg i emne, formål og intensitet ganske ofte. Det var et miljø jeg trivdes i og jeg fant at det var et tempo jeg likte.

 

Som konsulent er det mulighet til å få plassering på forskjellige prosjekter, noen av de i kortere perioder enn andre. Jeg tenkte at det er en fin måte å ta arbeidslivet mitt videre, etter erfaring fra tidligere stillinger.

 

I test-bransjen er det også viktig å være oppdatert på nye teknologier, metodologi og rammeverktøy. Som konsulent er det kanskje ekstra viktig å hold seg oppdatert. Man må hele tiden søke etter muligheter for å utvikle seg, være relevant og en god kandidat for å få oppdrag.

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

På fritiden er jeg opptatt med friluftsliv, både på sommeren og vinteren. Jeg er medlem i en skyteklubb og øver nå til å få en sjanse for å komme meg nærmere mot norgesmester nivå. Ellers driver jeg også med produkttesting av ulike friluftsliv aktiviteter. Jeg liker også å drive med videospill og er medlem som testansvarlig på et frivillig utviklingslag til et lite spillfellesskap.

 

Klikk her for å lese mer om Bradley!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024