read

Velkommen Cecilie!

Si hei til vår nyeste medarbeider, Cecilie!

Cecilie har en bachelorgrad i grafisk design og fire års erfaring som markedsansvarlig.

For bspoke skal Cecilie jobbe med blant annet utvikling og produksjon av markedsmateriell, synlighet, intern og ekstern kommunikasjon, innholdsproduksjon, innsamling og bearbeiding av markedsdata, drifting av hjemmesiden og sosiale medier.

Velkommen til oss.

 

Cecilie Øverli bspoke


Hvem er du?

Jeg heter Cecilie, er 27 år og bor på Adamstuen i Oslo. Etter videregående studerte jeg film på folkehøgskole, før jeg flyttet til Trondheim og tok en bachelorgrad i grafisk design med Høyskolen Kristiania. De siste fire årene har jeg jobbet som markedsansvarlig for et firma her i Oslo. I den stillingen har jeg opparbeidet meg bred erfaring innenfor blant annet merkevarebygging, synlighet, innholdsproduksjon og strategi.

Som person er jeg kreativ, engasjert, løsningsorientert – og alltid klar for en ny utfordring!

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Stillingen som markedsansvarlig var nyopprettet, så jeg syntes det virket spennende å få være med på å skape grunnmuren til markedsstrategien for bspoke. Jeg ser et stort potensiale for at firmaet kan skape en tydeligere merkevare og økt synlighet. Det gjør meg svært inspirert og motivert.

I tillegg samsvarer verdiene til firmaet godt med mine egne. Tillit til de ansatte, åpenhet, utviklingsmuligheter og en rekke av goder var et stort pluss i vurderingen.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Rekrutteringsprosessen var strukturert, ryddig og spennende. Under intervjuene var bspoke nøye på at jeg som kandidat hadde god forståelse av firmaets verdier og arbeidsoppgavene til stillingen. Caseoppgaven gjorde at jeg fikk pitche mine tanker og idéer allerede under intervjuprosessen. Dette førte til at jeg ble enda mer motivert, og ønsket om å få stillingen ble bare sterkere og sterkere.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som markedsansvarlig?

En kombinasjon av å jobbe kreativt med innhold, sammensatt med statistikk, analyser og strategi er midt i blinken for meg! Jeg er glad i å prate med mennesker, finne de gode historiene og jobbe strukturert med å synliggjøre de. Etter min mening er det lite som slår følelsen av å se positive resultater fra arbeidet i analyseverktøyene. Jeg er også glad for at jeg kan kombinere kunnskapene mine innenfor flere ulike kreative fagfelt for å skape en komplett markedsplan og strategi.

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Oslo by har mye å tilby, så jeg og vennene mine er en del ute på konserter, gallerier/utstillinger, turer i marka, spisesteder og andre arrangementer. I helgene finner du meg som regel på dansegulvet, i full allsang på syng eller på søndagsmarkedene.

 

Klikk her for å lese mer om Cecilie!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024