read

Velkommen Emilie!

Hils på Emilie, vår nye backend-utvikler!

Emilie startet sin karriere i Capgemini sitt "Ignite" program og har de siste årene bygget opp en imponerende prosjektliste. For tiden sitter hun som backend-utvikler hos energi- og telekomkonsernet Lyse, der hun blant annet har bygget to nye API-er fra grunnen. Utover sitt faglige engasjement, er Emilie også en aktiv kulturbygger, som jobber for et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø. Etter bare en knapp uke sammen, har Emilie vist at hun kommer til å bringe mye god positiv energi og kunnskap til gjengen her. 


Velkommen til bspoke, Emilie. Vi er så heldige som har fått deg med på laget!

Emilie LQ


Hvem er du?

Jeg er Emilie Nilsen, 25 år og kommer fra Sarpsborg! Men slapp a, jæ prekærn´te så ille breit som detta her altså. Kan ikke skryte på meg at jeg er noe bymenneske, jeg trives i lille Sarpsborg, og kunne ikke tenkt meg å flytte til en større by heller. 

 

Etter en svipptur innom forsvaret begynte jeg på studier i Halden, og fikk i 2021 en bachelor som Dataingeniør fra Høgskolen i Østfold. Selv om jeg liker å kode og jobbe med masse forskjellige ting, er jeg også veldig glad i å bidra inn mot miljøet på kontoret. Som dere tidsnok vil lære så kan kakla mi gå i et sett! 

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Grunnen til at jeg valgte bspoke er fordi de har gode verdier og en åpenhet som passer meg veldig bra. Jeg er dønn ærlig, og fikk et inntrykk av at dette er noe bspoke også ønsker å være. Som en person som liker å være på kontoret er det viktig med et godt og inkluderende miljø, og det oste det av bspoke fra første sekund!

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Veldig bra! Det gikk raskt og smidig. Opplevde stor takhøyde og åpenhet helt fra start!

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Som konsulent har man mulighet til å lære noe nytt hver dag. Ved å ha muligheten til å jobbe med flere forskjellige prosjekter får man veldig «hands on» opplæring av nye teknologier, og det er jo helt gull.

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Til daglig er jeg som regel en aktiv person, som liker å fylle tiden med alt fra trening til oppussing, men jeg kan også roe ned skikkelig, og da finner du meg på sofaen med en katt på fanget. Jeg er nemlig litt over gjennomsnittet glad i dyr.

 

Klikk her for å bli enda bedre kjent med Emilie!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024