read

Velkommen Hans!

Hils på Hans, vår nye fullstack utvikler.

Hans er en lærevillig og dyktig fullstack utvikler med en mastergrad i datateknologi fra NTNU i Trondheim. Han kommer rett fra skolebenken, men har allerede klart å opparbeide seg god og bred erfaring fra flere ulike prosjekter og teknologier. Hans er en hyggelig og kunnskapsrik person, som vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med.

Velkommen Hans, vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen!

Hans-bspoke


Hvem er du?

Jeg heter Hans og er en 23 år gammel tromsøværing. Etter idrettslinja på videregående begynte jeg rett på studiene, og har en master i datateknologi fra NTNU i Trondheim. Jeg liker å hjelpe andre og bidra der det er behov for det mest. Ellers er jeg nysgjerrig på ny teknologi og liker å utvide komfortsonen.

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

God lønn og gode betingelser er alltid et bra utgangspunkt, men samtidig var jeg på utkikk etter det lille ekstra. Jeg hadde lyst å jobbe i et mindre firma, der man kan klare å lære seg navnene på alle sine kolleger. Videre var et stort fokus på kurs og videreutvikling, som er ekstremt viktig i IT-bransjen.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Rekrutteringsprosessen var både profesjonell og hyggelig. Den tekniske biten gjennomførte jeg først i ro og fred alene, før vi pratet om den sammen etterpå. Det var en veldig grei måte å gjøre det på, og jeg følte ikke at jeg ble grillet.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Som konsulent får du prøve forskjellige prosjekter, og jeg tenkte at det var en fin måte å gå inn i arbeidslivet på. I tillegg leier ikke selskaper inn konsulenter for å drive med drift og slike ting, så derfor tror jeg det er lettere å komme inn i innovasjonsrike prosjekter som konsulent.

I IT-bransjen er det også viktig å være oppdatert på nye teknologier, og som konsulent er det kanskje ekstra viktig. Man må hele tiden utvikle seg og være relevant for å få oppdrag, og det er med andre ord mindre sjanse for å gå seg fast i samme gamle teknologi.

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

På fritiden er jeg glad i å trene og har drevet med turn siden jeg var liten. I tillegg liker jeg friluftsliv, både sommer og vinter. På sommeren er det fjellturer og fisketurer, mens på vinteren er det snøskuterturer. Ellers kommer det kanskje ikke som noe sjokk at jeg liker å programmere, og derfor liker jeg også å ha et sideprosjekt gående ved siden av jobben.

 

Klikk her for å lese mer om Hans!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024