read

Velkommen Heidi!

Hils på Heidi, vår nye Områdeleder for design!

Vi er så heldige å kunne ønske Heidi Borthne Nymoen velkommen til oss i bspoke! Heidi er en erfaren designleder med 10 års fartstid fra Bouvet, hvor hun har vært med å bygge opp og videreutvikle avdelinger både i Sverige og Norge. Det var som et lykketreff når vi først møtte Heidi!

Heidi Nymoen 2

For det første deler vi veldig tydelig verdier. Det å skape en god kultur som gir grobunn for en god arbeidsplass står sentralt både hos Heidi og bspoke. Hvordan dette skal gjøres er også noe vi ser at sammenfaller, samtidig som både Heidi og bspoke har mye å lære av hverandre.

For det andre så har det blitt tydelig at vi i bspoke trengte noen som forstod området design bedre. Det har vært et vanskelig marked lenge, og designerne våre har ikke fått den oppfølging og forståelse de fortjener. Heidi har lang erfaring både som designer og leder, treffer godt på kulturen og har vist at hun har klart å bygge gode fagmiljøer tidligere. Dette gjør at vi tydelig ser hva Heidi kan bidra med i bspoke, og for å gi designerne våre en bedre arbeidsdag.

Helhetlige leveranser

Med Heidi på laget er vi nå bedre rustet til å forstå og utvikle kundene gjennom alle faser av digitaliseringsprosjekter. Kombinasjonen av sterke miljøer innen design og brukeropplevelse, utvikling, drift i skyløsninger, lisenshåndtering og skyreiser gjør at vi nå kan ta vare på alle behovene til våre kunder. 

Det er en glede å ønske deg velkommen til teamet Heidi. Vi er heldige og privilegerte som har fått deg med på laget!

Klikk her for å bli enda bedre kjent med Heidi!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024