read

Velkommen John Mikael!

Hils på John Mikael, vår nye tech lead og backend-utvikler!

John Mikael har over ti års erfaring fra IT-bransjen, og har tidligere hatt ulike roller som arkitekt, senior utvikler og tech lead i sine prosjekter. 

John Mikael har høyt fokus på kvalitet, både når det gjelder kode, men også prosessene rundt koding. Dette har ført til at flere av prosjektene han har deltatt på får en bærekraftig løsning, med et system og løsning som varer over lang tid.

Velkommen til oss John Mikael! Med ditt engasjement og dype tekniske forståelse gleder vi oss til å se deg skape profesjonelle løsninger for våre kunder.

 

John Mikael LQ - WEB


Hvem er du?

Jeg er John Mikael Lindbakk, 32 år. Far til ei fantastisk jente på 1 ½ år, og gift med ei nydelig kone. Har skrevet kode siden jeg var ti år, og i sommer vil jeg nå mine ti år i industrien. Mitt fokus er på backendutvikling med vekt på automatisert testing, arkitektur og utviklerprosesser.

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Miljø og muligheter for utvikling.

Uansett hvor man skal jobbe, så er det viktig at man trives og at det er god trivsel, noe som kan være vanskelig å forutse før ansettelse. Med bspoke pekte alle tegn mot at de har ett godt miljø med kollegaer som trives sammen.

For meg er faglig utvikling veldig viktig. Jeg ønsker å jobbe et sted som verdsetter dyktige profesjonelle folk, og det er noe jeg fikk inntrykk av at bspoke gjør igjennom gode ordninger ift kunnskapsheving.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Det var en ryddig og udramatisk prosess. Jeg har opplevd noen selskaper som gir ut tekniske oppgaver som kan ta mangfoldige timer å gjennomføre, og det var deilig at bspoke sin ikke var så tidkrevende.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Jeg har jobbet som en in-house utvikler i ti år nå, og som en in-house utvikler så blir veldig mye styrt av tech stack’en som selskapet bruker. Hvis man ønsker å utforske en ny teknologi så må man også vurdere hvordan den teknologien passer inn hos selskapet man jobber hos.

Det jeg håper med å være konsulent er å prøve nye ting og se en større del av “IT-Norge”. 

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Med en unge på 1 ½ år og en høygravid kone så er det ikke så mye tid til overs. Når stjernene stiller seg på rekke så har jeg en Dungeon & Dragons campaign som jeg har kjørt noen år. Jeg er også veldig glad i  musikk og har en liten samling av hodetelefoner.

Som de fleste nerder fra 90-tallet så er jeg glad i eldre konsoller, så da har jeg en samling på 13-14 spill konsoller fra før 2000-tallet.

Igjennom denne graviditeten har det også gått mye i 90-days på sofaen.

 

Klikk her for å bli enda bedre kjent med John Mikael!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024