read

Velkommen Julie!

Hils på Julie, vår People & Culture Team Lead.

Julie har fire års arbeidserfaring fra IT-bransjen, der hun har jobbet med vekststrategi og rekruttering i både store og små firmaer. I bspoke vil hun lede HR- og rekrutteringsteamet og jobbe med employer branding, kompetanseutvikling, graduate programmet og generelt sørge for at våre medarbeidere har det bra på jobb. En skikkelig rå dame som vi er helt sikre på at kommer til å bringe mange gode talenter inn i firmaet, samtidig som hun skal ta vare på oss som allerede er her.

 

Julie har vært med gjengen på blåtur til Stockholm og Oslo Business Forum, der vi har blitt enda bedre kjent. Det har vært mange gode samtaler og mye latter de to siste ukene, og vi er veldig fornøyde med at Julie har blitt en del av teamet vårt.

 

Velkommen Julie, vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen her i bspoke!

 

Julie-artikkelbilde-til-bspoke


Hvem er du?

Jeg er fra en jordbærgård i Sande i Vestfold. Jeg har senere i livet skjønt at min bakgrunn fra jordbærgården fører til at flere oppfatter meg som sjarmerende og jordnær. Det har sikkert noe med at de fleste har et romantisert forhold til gårdslivet. Du ser kanskje for deg at du er omringet av duggfriske jordbær, bringebær, gulrøtter og crispisalat. Sola skinner over jordet, sommerfuglene flakser forbi. Den eneste støyen kommer fra gårdskatten som maler, bekken som sildrer og grønne trær som vaier i vinden. Blir det koseligere? Brått skal jeg nå rive deg vekk fra idyllen å si at du stort sett hører during og støy fra traktoren, hoing fra en flokk arbeidere og et begrenset inntak av jordbær.

 

Men at jeg er likanes jente med sjarm, som godt kan få møkk under neglene, skal du fortsatt få lov til å tenke. Jeg er nok et av de mest sosiale dyrene på den nordlige halvkule. Jeg elsker å være med folk og er alltid gira på det som skjer, både som initiativtaker eller initiativkonsument. Jeg tar gjerne på meg underholdningsoppdrag, er glad i en utfordring, og befinner meg ofte i fargeblandingens klin, utstyrt med en pensel og et glass vin. Du kan stadig se meg på tur i skog og mark i godt lag, men jeg skal ikke legge skjul på at motivasjonen primært kommer av godfølelsen på etterfesten.

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Jeg skal jobbe med vekst, og jeg og bspoke har et likt syn på hva det innebærer. Balansen mellom å ta vare på folka man har, med rekrutteringen av nye folk.  Jeg er heldig å fått en bred rolle med et todelt ansvar for rekruttering og HR, og sammen med et motivert team skal vi fortsette å jobbe for at bspoke fortsetter å være en av Norges beste arbeidsplasser. Vi skal fokusere på at vi fortsetter å vokse med mennesker som besitter den kompetansen vi har behov for, og verdier som står i tråd til bspoke.

 

En annen viktig faktor for at jeg valgte bspoke som stedet jeg ville jobbe i, er mangfoldet i firmaet.  Jeg har troen på at de som lykkes i dagens arbeidsliv ser styrken i mangfold, og skaper en kultur hvor man utnytter hverandres styrker og gir rom for hverandres forskjeller. bspoke er sted hvor det er rom for åpenhet, hvor du kan være trygg på å komme inn med hele deg. Hvor dine styrker blir sett, og muligheter for at de blir utnyttet blir gitt.

 

Grunnen til at jeg ville inn i business var opplevelsen jeg hadde når vi drev ungdomsbedrift på videregående. Der lykkes vi med å skape noe sammen ved å være et sammensatt team hvor alle ferdigheter og interesser ble utnyttet godt i ulike roller.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Jeg følte jeg ble møtt med en profesjonell og åpen fremtoning. Hvor de var åpne for å forme en rolle og en prosess som passet meg best. Hvor jeg fikk den informasjonen, og tiden jeg trengte får å ta et valg. At jeg tok et riktig valg for meg selv, var like viktig for bspoke som for meg.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe med HR og rekruttering?

Fordi jeg er opptatt av folk. Her i bspoke får jeg jobbe med akkurat det, finne de riktig folka inn og ta vare på de folka vi er. Være en del av et team med engasjerte og forskjellige folk som vil skape noe sammen gjennom å utnytte hverandres styrker. Gjennom empati, raushet, åpenhet og lidenskap.

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Da er jeg også helst med folk. Maler, går tur i skogen, sitter i solveggen, spiser god mat og ofte i kombinasjon med vin.

 

Klikk her for å lese mer om Julie!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024