read

Velkommen Kristoffer!

Hils på Kristoffer, vår nye fullstackutvikler!

Kristoffer tar med seg bred erfaring og god energi til laget, som vi er helt sikre på at kommer til å skape god verdi for våre kunder. Han har jobbet på både store og små prosjekter, og laget webapplikasjoner for mange brukere og fagsystemer i offentlig og privat sektor. I sine prosjekter setter Kristoffer brukeren i fokus, og brenner for å skape løsninger og systemer som forenkler brukeropplevelsen for alle.

Vi er heldige som har fått deg med på laget Kristoffer! Velkommen til oss.

 

Kristoffer LQ - WEB


Hvem er du?

Jeg er 36 år og kommer opprinnelig fra Harstad, men har de siste tolv årene bodd i Oslo. Her har jeg både tatt utdanningen min og jobbet. Jeg trives godt med alt det bylivet har å by på, som konserter, spennende restauranter og at det alltid er noe som skjer. 

 

Jeg er av de som har to bachelorgrader. Først den morsomme, multimedieteknologi. Video, lyd og webproduksjon. Veldig gøy, men vanskelig å få jobb. Derfor tok jeg også en bachelor som dataingeniør og har aldri sett meg tilbake. Jeg er i utgangspunktet en frontendutvikler, men blir ikke redd om jeg ser backendkode og må ta i et tak der. Jeg er mest opptatt av å løse problemer og finne gode løsninger for sluttbrukerne. Jeg lar meg engasjere om jeg møter på brukergrensesnitt som har forbedringspotensialer, og som krever litt ekstra oppmerksomhet for å finne en god løsning.

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Jeg valgte bspoke fordi det er et selskap som har en visjon og måte å tenke på, som jeg er veldig enig med. Det er et selskap som har fokus på at man skal utvikle seg som konsulent og ha et «hjem» på hovedkontoret. Jeg ville også til et mindre selskap hvor man har sjanse å bli kjent med alle som jobber der. Det har jeg inntrykk av at bspoke kan levere på!

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Fin og ryddig. Lave skuldre og åpenhet. Jeg opplevde at det var vel så viktig for bspoke, som for meg, at jeg følte jeg gjorde riktig valg.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Jeg liker å lære nye domener, nye teknologier og måter å jobbe på. Det får man veldig god mulighet som konsulent. Jeg syntes det er særlig gøy å lære om hvordan ting man omgir seg til daglig fungerer!

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Jeg bruker gjerne fritiden min på dataspill, brettspill, film og TV-serier. Jeg er også en livsnyter når det gjelder mat og drikke. Og ikke minst musikk! Både musikk andre har laget og lage egen musikk som del av bandet jeg spiller i, Dead Parrot Society.

 

Klikk her for å bli enda bedre kjent med Kristoffer!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024