read

Velkommen Lisa!

Hils på Lisa, vår nye interaksjonsdesigner.

Lisa er en driftig interaksjonsdesigner som brenner for å skape brukervennlige, innovative og inkluderende digitale løsninger og systemer. Hun har også studert IT-drift og informasjonssikkerhet på NTNU, og var med på å starte opp jenteprosjektet Ada på NTNU i Gjøvik. Imponerende!

Lisa er en sosial og inkluderende person, som vi er helt sikre på at kommer til å bringe mye glede og nytteverdi til våre kunder og oss i bspoke. Velkommen til oss!

lisa artikkelbilde


Hvem er du?

Jeg heter Lisa, er 25 år og er født og oppvokst ved Sandvika. Jeg er utdannet interaksjonsdesigner fra NTNU i Gjøvik og brenner for gode brukeropplevelser. Fra tidligere har jeg vært på utveksling i New York, jobbet som beltevognfører i militæret og jobbet på barneskole. Nå ser jeg frem til nye utfordringer i rollen som design konsulent i bspoke.

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Etter å ha jobbet in-house under praksisperioden min 5. semester på studiet, fant jeg ut at jeg hadde lyst til å prøve meg som konsulent. Jeg føler at som konsulent får jeg i større grad utfordret kunnskapen min, samt at jeg får erfaring fra ulike prosjekter og bransjer.

Jeg hadde også hørt mye positivt om miljøet og bedriftens verdier fra en av de ansatte. For meg var dette veldig viktig da jeg er en veldig sosial og aktiv person til vanlig.

I tillegg synes jeg størrelsen på bedriften var fin da man fort kan bli en i mengden hos større organisasjoner. Dette gir også muligheter for å være med på utviklingen av bedriften og å kunne ha en innvirkning på dens fremtid.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Rekrutteringsperioden var ryddig og oversiktlig, og på tross av hvor lang prosessen var ble jeg jevnlig oppdatert om at jeg ikke var glemt og fortsatt var med i loopen.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Jeg ønsket å jobbe som konsulent for å utfordre mine egne kunnskaper. For en som kommer rett fra skolebenken er det ikke alltid like enkelt å vite hva man trives best med, derfor virket konsulentyrket midt i blinken for min del. Det å få et innblikk i hvordan ulike bransjer opererer ser jeg på som god mulighet for å finne seg selv i dagens overveldende arbeidsmarked.

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Når jeg ikke er på jobb liker jeg å holde meg aktiv med håndball, trening på Sats og turer i marka. Jeg liker å ha mye på agendaen og prøver stadig nye ting enten om det er alene eller med venner,. Ellers er jeg veldig glad i å reise og oppleve nye kulturer, dessverre har det ikke blitt noe særlig av dette i det siste grunnet korona, men gleder meg til å komme tilbake sterkere i tiden fremover.

 

Klikk her for å lese mer om Lisa!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024