read

Velkommen Maja!

Hils på Maja, vår nye .NET backendutvikler!

Maja flyttet fra Serbia til Norge sommeren 2022 med familien sin og startet denne uken som konsulent i bspoke. Tidligere har hun jobbet på både store og små prosjekter, med teknologier som C#, .NET Framework, .NET CORE, REST, WCF, MS SQL, AWS, Angular, JavaScript og TypeScript.

Allerede på sin andre dag i bspoke var hun på intervju ute hos kunde og samme dag fikk vi beskjeden om at hun sikret seg oppdraget hos BankID. Skikkelig imponerende! Vi er ikke i tvil om at Maja kommer til å bringe mye kunnskap og hygge til prosjektene hun jobber på.

Takk for at du valgte å starte hos oss Maja! Vi gleder oss veldig til å bli enda bedre kjent med deg og ha en fin tid sammen.

 

Maja-artikkelbilde


Hvem er du?

Jeg heter Maja Skaljak og er 31 år gammel. Sommeren 2022 flyttet jeg fra Serbia til Oslo med mannen min og min tre år gamle datter. Vi bor nå i Tårnåsen og vi trives veldig godt i vårt nye nabolag med mye natur. Jeg er backend utvikler, som liker å lære nye ting og jobbe med moderne teknologi. Jeg liker også å jobbe med Cloud.

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Jeg gikk på veldig mange intervjuer med forskjellige selskaper her i Oslo, før jeg til slutt kom i kontakt med bspoke. De ga meg et inntrykk om at de virkelig tar vare på sine ansatte og at jeg vil bli lyttet til på arbeidsplassen. Jeg fikk inntrykk av at det viktigste for ledelsen var de ansatte er fornøyde og at de trives med det de gjør, som også er veldig viktig meg. Hvis jeg liker det jeg gjør og jeg får en sjanse til å lære nye ting, vet jeg at jeg kommer til å trives i et slikt miljø som de har i bspoke.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Det var veldig fint prosess! Alle var hyggelige og de ga meg veldig detaljert innsikt i bedriftens kultur, goder og forventninger. Jeg hadde først teknisk oppgave som jeg kunne gjennomføre i fred alene før intervjuet og etterpå hadde vi teknisk prat om resultatene. Teknisk prat var veldig avslappet og jeg følte ikke at jeg var stresset eller ble avhørt.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Jeg liker at jeg kan jobbe på forskjellige prosjekter uten endring av selskap. Jeg ha mer sjanse til å lære nye ting og jobbe med ny teknologi. Jeg trives i et dynamisk miljø.

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Jeg er veldig interessert i sport. For tiden er favoritten min er crossfit, men jeg løp halvmaraton når jeg var student. Jeg trives å gå i naturen med familien min i helgene. Jeg liker å reise og prøve forskjellige typer matretter. Når jeg kommer hjem fra reisen liker jeg å teste ut og lage matrettene jeg likte spesielt godt fra reisen her hjemme.

 

Klikk her for å lese mer om Maja!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024