read

Velkommen Mikael!

Hils på Mikael, vår nye fullstack utvikler.

Mikael er en erfaren fullstack utvikler med en bachelorgrad i dataingeniør fra NTNU. Han har fire års arbeidserfaring, og ble faktisk solgt ut på prosjekt til Apotek 1 allerede før han hadde sin første arbeidsdag hos oss. Mikael har bred erfaring fra hele stacken, med teknologier som blant annet .NET utvikling, WPF, Angular og React.

Velkommen til bspoke Mikael, vi er heldige som har fått deg med på laget.

Mikael artikkelbilde


Hvem er du?

Jeg heter Mikael, er 28 år gammel og bor sentralt i Oslo. Opprinnelig fra Ålesund. Fullførte utdannelse som dataingeniør hos NTNU i Ålesund 2018 og har etter det flyttet til Oslo for å starte og jobbe som utvikler. Jeg har jobbet med nettbetaling og de siste 3 årene med diverse prosjekter for forsvaret. 

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Bspoke valgte jeg på grunn av verdiene til selskapet, som ble fremhevet tydelig under første møte med bedriften. Jeg følte det var en plass hvor jeg kan vokse som utvikler og tilegne meg ny kunnskap gjennom jevnlige fagkvelder og gode kollegaer. 

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Jeg opplevde rekrutteringsprosessen som ryddig og informativ. Jeg fikk godt innsyn i bedriftens verdier og innså fort at det var ett sted jeg kunne tenkte meg å jobbe. 

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Jeg ønsker å jobbe med ett bredere spekter av prosjekter og teste ut nyere teknologi jeg er interessert i. 

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Når jeg ikke er på jobb så tilbringer jeg mye tid til dataspill, serier og filmer. Når jeg ikke er hjemme så er jeg nok på ett treningssenter en plass eller ute for å spille dart/biljard med en pils med noen venner. 

 

Klikk her for å lese mer om Mikael!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024