read

Velkommen Mikael, Lisa og Hans!

En stor velkommen til våre tre nye bspokere - Mikael, Lisa og Hans!

Våre nye ansatte er en del av vårt spennende og skreddersydde bLearning by bspoke program. Det kommende året vil de få masse faglig påfyll i form av kurs, sertifiseringer og foredrag, både fra interne- og eksterne ressurser. Gjennom sosiale aktiviteter vil våre nye ansatte også bli godt kjent med sine kollegaer her i bspoke. Vi har allerede hatt hyggelige lunsjer, vært på klatring/buldring og skal runde det hele av med en velkomstmiddag med hele firmaet.

 

Mikael,-Hans-og-Lisa

Hans, Lisa og Mikael

Møt våre nye ansatte

Mikael er en erfaren fullstack utvikler med bachelorgrad som dataingeniør fra NTNU Ålesund. Han har fire års arbeidserfaring og ble faktisk solgt ut på prosjekt for Apotek 1 allerede før han startet hos oss. Imponerende! Heldigvis fikk han noen dager sammen med oss før han skulle ut til kunde, så vi rakk å bli kjent over smakfulle lunsjer og mange kopper kaffe.

Lisa er en engasjert interaksjonsdesigner med en bachelorgrad i interaksjonsdesign fra NTNU Gjøvik. Hun skal jobbe som konsulent i vår designavdeling, sammen med våre andre UX/UI og frontend designere. Som konsulent gleder hun seg til å bli kjent med ulike bransjer og skape gode brukeropplevelser.

Hans er en læredyktig fullstack utvikler med en mastergrad i datateknologi fra NTNU i Trondheim. Han gleder seg til å komme ut i prosjekt og få testet ut ulike teknologier. Hans har jobbet deltid i løpet av studietiden som fullstack utvikler og tar med seg god erfaring inn i jobben som konsulent.

For Lisa og Hans er dette første fulltidsjobb etter endte studier, og vi gleder oss til å se de utvikle seg videre her hos oss.

 

Mikael,-Hans-og-Lisa-første-dag

Graduate program: bLearning by bspoke

Denne flotte gjengen er en del av bLearning by bspoke graduate programmet vårt. Det er første gang vi kjører det, og vi gleder oss veldig til å se de utvikle seg. Programmet er delt opp i tre faser, som vi har kalt for bgin, bsmart og bgrow. Første fase av programmet starter ett år før studentene går ut av studiet, andre fase går over det første året i jobb hos oss, og den siste fasen er et lederutviklingsprogram etter noen år i firmaet.

 

To uker med onboarding

Den første uken hos oss har Mikael, Lisa og Hans hatt onboarding der de har blitt bedre kjent med sine kollegaer, fått introduksjon til rollen som konsulent, møtt sine sosialfaddere og rundet uken av med at hele gjengen tok Scrum Master sertifisering. Gratulerer så mye med bestått eksamen!

 

Neste uke vil våre nye medarbeidere delta på en rekke kurs og foredrag, holdt av våre kollegaer her i bspoke. Hele 15 av våre kollegaer skal holde foredrag og kurs neste uke, som alle ansatte i firmaet har mulighet til å delta på. Vår viktigste ressurs er menneskene som jobber her, så det er ekstra stas når vi har en så kunnskapsrik og engasjert gjeng med på laget.

 

Mikael, Hans og Lisa har allerede imponert stort og vi gleder oss til å se de utvikle seg videre. Hjertelig velkommen til oss! Vil du bli enda bedre kjent med våre nye ansatte? Da har du flaks - for neste uke skal vi publisere flere artikler der vi blir enda bedre kjent med de!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024