read

Velkommen Peter!

Hils på Peter, vår nye Senior Cloud Engineer!

Peter skal jobbe som Senior Cloud Engineer i Cloud avdelingen i bspoke. Fra tidligere har han mye kompetanse og erfaring fra Amazon Web Services, men også andre skytjenester og verktøy. Peter brenner for moderne infrastruktur og «Everything as Code», han jobber tett med utviklere og er godt kjent med DevOps kultur, noe som vil gi et flott bidrag inn i bspoke og ikke minst til våre kunder.

Takk for at du valgte å starte hos oss Peter! Vi gleder oss veldig til å bli enda bedre kjent med deg i tiden fremover.

 

Peter Artikkelbilde - LQ


Hvem er du?

Jeg er en glad fyr som heter Peter og er 33 år gammel. Jeg er født og oppvokst i en liten by midt i Sveriges skoger, som heter Hedemora. I 2011 flyttet jeg til Oslo for å bygge opp det "nye" bakkenettet til NTV/RiksTV. Nå bor jeg på Ekeberg sammen med samboer og hund.

 

Jeg er en DevOps Engineer, med stor interesse for alt fra video-prossesering, sky og nettverk. Under alle årene i arbeidslivet har jeg opparbeidet meg bred kunnskap innom både drift, utvikling og IT-arkitektur. De siste årene har jeg jobbet hovedsakelig med AWS, CI/CD og nettverk i skyen.

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Valget var ikke vanskelig når jeg fikk selskapets verdier og «væremåte» presentert for meg. Allerede ved første møte følte jeg bspoke sine verdier matchet meg veldig godt, og at det virket som en meget god match.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Jeg fikk en meget god tone med rekrutterer fra første samtale og fikk nyttig og verdifull informasjon med en gang. Prosessen gikk veldig lett fra start til slutt.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Dette er min første stilling som konsulent og jeg hadde lyst å teste ut noe nytt. Jeg er et sosialt vesen og liker godt å møte nye mennesker og oppleve nye miljøer. Ved å jobbe som konsulent vil man bli eksponert for nye løsninger og muligheten for å videreutvikle seg er stor.

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

På fritiden så går det mye i å «binge» tv-serier med noe godt å spise. Det er viktig å kose seg! Ellers så bruker jeg mye av fritiden min på «smart hjem», hjemmeautomasjon og annen nerding, som å lære meg nye ting og teste ut ny teknologi.

 

Klikk her for å lese mer om Peter!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024