read

Velkommen Qi!

Hils på Qi, vår nye fullstack-utvikler!

Qi er en erfaren senior fullstack-utvikler, med over ti års erfaring i IT-bransjen. Han har en imponerende akademisk bakgrunn, med hele to (!) mastergrader. Selv med mange år i bransjen er dette første gangen Qi tar steget inn i konsulentbransjen, og vi er svært glade for at han har valgt å bli en del av bspoke-teamet for å utforske denne nye reisen. Vi skal gjøre vårt aller beste for en trygg, lærerik og gøyal overgang!


Velkommen til oss Qi! Med ditt engasjement og dype tekniske forståelse gleder vi oss til å se deg skape profesjonelle løsninger for våre kunder.

 

Qi LQ


 

Hvem er du?

Jeg heter Qi, 36 år gammel og bor på Ensjø i Oslo. Jeg kom til Norge for å studere for 11 år siden. Etter 2 års masterprogram på NTNU, følte jeg at Norge er det landet jeg vil helst bo i. Siden da har jeg jobbet som inhouse utvikler i flere firma. Det blir min første jobb som konsulent i bspoke, og jeg er veldig spent på det!

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Det virker at bspoke er veldig åpen til ansatte, og firma har god kommunikasjon med ansatte. Det liker jeg veldig godt. Det som virkelig overbeviste meg til å signere kontrakten, er at bspoke er et selskap som gir ansatte muligheten til å delta i beslutningsprosesser. Det er ikke bare ledelsen som har kontroll, men ansatte har også en stemme i selskapets retning og beslutninger.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Jeg var imponert over hvor effektivt bspoke er. Det tok bare 2 uker fra jeg sendte ut CV-en min til jeg mottok tilbudet. Hele rekrutteringsprosessen var svært behagelig. Rekrutteringsteamet gjorde en fantastisk jobb, og det gjorde at jeg ikke følte noe stress i løpet av prosessen.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

IT er en bransje som utvikler seg veldig fort. Nye teknologier kommer kontinuerlig. Det er viktig å følge med og kunne bruke nye teknologi i prosjekter. Konsulent er en bra jobb hvor man kan jobbe på forskjellige prosjekter uten å måtte skifte arbeidsgiver.

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Jeg elsker å reise og bruker alle ferie til å reise! Ellers er jeg glad i volleyball, badminton, yoga og TV. Jeg går på volleyball trening 2-3 ganger i uka og spiller i serie med laget mitt. Jeg koser meg også veldig godt å ligge i sofaen og se på TV-serier.

 

Klikk her for å bli enda bedre kjent med Qi!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024