read

Velkommen Thomas W!

Hils på Thomas, vår nye fullstackutvikler!

Thomas er en dyktig fullstackutvikler, som vi er veldig glad for å ha fått med på teamet. Han er en sterk lagspiller, som trives godt med kunnskapsdeling og sparringer i sine prosjekter. 

Kvalitet og faglig utvikling er viktig for Thomas, og han setter seg raskt inn i detaljene rundt nye utfordringer, teknologier og rammeverk. Han ser på seg selv som et ja-menneske og liker å ta initiativ i prosjektene han deltar på.

Takk for at du valgte å starte hos oss Thomas! Vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen fremover.

 

Thomas W LQ - WEB


Hvem er du?

Jeg heter Thomas, 27 år som bor i Sørumsand. Tidlig fant jeg interesse for teknologi og programmering og bestemte meg for å ta en bachelor i programmering etter videregående. Gikk da ut I arbeid som hovedsaklig backendutvikler hvor jeg jobbet med REST API-er og betalingsløsninger i fire år og fortsatte karrieren nå som konsulent.

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

Jeg så etter et sted jeg kunne utforske noe nytt, både faglig og sosialt, noe som bspoke klarte å fremstå under rekrutteringsprosessen. Det var da ikke et vanskelig valg å takke ja til og bli med på laget.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Prosessen gikk enkelt og bra. Inntrykket jeg satt med var at det var viktig for begge parter at det var en god match, hvor jeg selv kunne velge litt hvor fort jeg ville at hele prosessen skulle ta. Det viktige var at det var riktig for begge parter.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Konsulent vil kunne gi meg muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver og utvikle meg selv faglig, og kunne bidra på forskjellige prosjekter.

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

Jeg er ofte ute på tur med hundene mine, men finner meg ofte gjerne foran pc-skjermen eller i alpinbakken. I tidligere år drev jeg med basketball, som er noe jeg ønsker etterhvert å ta opp igjen.

Klikk her for å bli enda bedre kjent med Thomas!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024