read

Velkommen Tor Eirik!

Hils på Tor Eirik, vår nye Cloud Architect.

Tor Eirik kommer inn i den godt etablerte Cloud avdelingen i bspoke, der han skal arbeide med skyinfrastruktur til våre kunder. Tidligere har han jobbet i Sopra Steria, Aztek og Devoteam M Cloud, og kan vise til lengre oppdrag i både privat og offentlig sektor

Innenfor skybaserte løsninger har Tor Eirik bred kompetanse på Microsoft Azure, Azure Active Directory, Azure Virtual Desktop og Microsoft 365. De senere årene har han også bygd opp noe kompetanse på Infrastruktur som kode (IaC) og GitHub.

Vi er veldig heldige som har fått deg med på laget Tor Eirik, og gleder oss til å bli enda bedre kjent i tiden fremover!

Tor-Eirik-artikkelbilde


Hvem er du?

Jeg heter Tor Eirik og er 46 år gammel. Jeg er opprinnelig fra Trøndelag, men flyttet til Oslo i 2003 i forbindelse med konsulentoppdrag og har holdt meg i Oslo-området siden. Jeg bor nå på Kløfta med kone og to barn. Jeg har lang fartstid som konsulent, med unntak av noen år med drift, og er infrastruktur arkitekt og tekniker med erfaring hovedsakelig fra Microsoft teknologi. De siste årene har jeg jobbet med skyteknologi, i hovedsak Microsoft Azure og Microsoft 365. 

 

Hva gjorde at du valgte bspoke når du skulle velge ny arbeidsgiver?

bspoke presenterte et arbeidsmiljø som setter konsulenten i fokus, hvor alle kan være med å påvirke og forme sin egen arbeidshverdag, med flat struktur, hvor alle er med på laget og hvor trivsel er i fokus. Noe som jeg anser som svært positivt.

 

Hvordan opplevde du rekrutteringsprosessen?

Jeg ble kontaktet av en veldig engasjert rekrutterer fra Endelig Mandag som ga en svært positiv beskrivelse av bspoke som gjorde meg nysgjerrig. Den positive beskrivelsen ble bekreftet gjennom intervjurundene. De strakk seg langt for at jeg skulle føle meg trygg i prosessen og på det endelige valget.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent?

Det positive med å være konsulent er de mange mulighetene man har til å utvikle sin egen kompetanse. Man har i større grad både mulighet til og behov for å holde sin kompetanse oppdatert. Som oftest har man også enn viss fleksibilitet når det kommer til oppdrag.

 

Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

I en travel hverdag med familie og aktive barn blir det ikke mye fritid. Den tiden jeg har bruker jeg helst på sykling og har blant annet syklet birken mange ganger. På vinteren blir det også en del timer i alpinbakken sammen med min datter.

 

Klikk her for å lese mer om Tor Eirik!

 

Kategorier : Ny ansatt

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Velkommen Heidi!

12.03.2024

link
read

Velkommen Emil!

15.02.2024