read

Vi er nominert til Norges Beste Arbeidsplass av GPTW!

For bspoke har det å være en god arbeidsplass alltid stått sentralt. Den viktigste ledetråden i alt vi gjør skal være - "Er dette det verdens beste arbeidsplass ville gjort?". 

Derfor er bspoke er stolte av å igjen være nominert til Norges beste arbeidsplass av Great Place to Work!Vi er nominert! Svart GPTW

Målet vårt er ikke å bli nominert til, eller en gang å vinne, Norges Beste arbeidsplass kåringen fra GPTW, men å kontinuerlig jobbe med å bli bedre, lære og endre oss. Når det er sagt, så er det fortsatt en meget god pekepinn på at vi har lyktes med noe av det vi prøver på, når vi får denne høythengende nominasjonen.

Helt fra vi var 10 ansatte har vi tatt den grundige pulsmålingen til GPTW, og brukt denne som en benchmark for vår utvikling. Dette har gitt oss enda et perspektiv og innblikk i hvordan våre ansatte har det, og hvor vi har kan forbedre oss. GPTW har også gitt oss deres synspunkter, ikke bare dataene, som har vært nyttig. Kanskje har vi fokusert for mye på noe, mens vi har nedvurdert noe. Deres objektive syn har gitt oss nyttig lærdom som vi har kunne ta til oss og jobbe videre med.

Så vi gleder oss veldig til kåringen 27. april! Håper alle blir med oss og følger godt med når vi sitter spente og venter på den endelige dommen, om vi har klart å utvikle oss videre og tar steget opp fra fjorårets 4. plass.

Kategorier : Skape minner sammen, Great Place To Work, it konsulent, Norges Beste Arbeidsplass, Godt arbeidsmiljø

Nylige innlegg