read

Velkommen til vårt nye hjem i Torggata 11!

I starten av oktober pakket vi sammen sakene våre og sa "adjø min venn" til vårt gamle kontorlokale i Posthuset. Med pappesker i hånd småløp vi den korte veien til vårt nye hjem i Strøget - rettere sagt Torggata 11. Nå var endelig tiden inne for at vi skulle få vårt helt eget sted, som var designet og tilpasset akkurat slik vi ville ha det. Det har gått noen måneder siden vi åpnet dørene for første gang og nå har vi endelig gleden av å dele det med alle dere også.

Velkommen til vårt nye hjem! 

Sjekk ut videoen fra kontorlokalene!

Bevart detaljer fra 1800-tallet

Det første som møter deg når du går inn i kontorlokalene er en lounge med lekre bjelker i treverk og en teglsteinsvegg med dekor. Dekoren på veggen viste seg å være et gammelt håndmalt fasadeskilt, som tidligere vendte ut mot gaten. Til vår store glede ble disse detaljene oppdaget under rehabiliteringen av bygget og det var viktig for oss å bevare historikken i bygget. Faktisk går flere av detaljene helt tilbake til slutten av 1800-tallet. Gjennom hele kontoret er veggene preget av den originale teglsteinen og betongen, som vi syntes var viktig å bevare. Sammen med vår interiørarkitekt i Blender jobbet vi med å fremheve historien i veggene, samtidig som vi fikk satt vårt eget moderne preg i interiøret.

 

Ønsket fra bspoke var at lokalene deres skulle være lekne og ikke for stramt, samtidig som det var viktig at folk skulle trives på jobb.

Konseptet kontoret er bygget på er teamet «when nature takes over». Dette handler om forlatte steder, hvor naturen tar etter hvert tilbake sin rettmessige plass og skaper sin egen arkitektur.

Nicole Høeg Eriksen, Blendergruppen AS

 

bspoke - kontorbilder5

bspoke - kontorbilder28

Store sosiale soner med egen tribune

Det var veldig viktig for oss å finne et lokale som hadde stor nok plass slik at vi kan holde arrangementer på lokalet. En gang i måneden arrangerer vi firmadag, der alle ansatte kommer inn fra kundene sine til kontoret. Tribunen i fellesområdet og projektoren i taket gjør det nå mulig for oss å arrangere firmadagene på lokalet. Den store tribunen var et viktig element når vi designet lokalene, for denne visste vi at vi kom til å bli mye brukt.

 

I den sosiale sonen har vi mange sitteplasser med bord som enkelt kan trilles bort. Dette gjør at vi kan åpne lokalet helt på arrangementer, men samtidig ha sitteplasser til daglig bruk. I dette området har vi også valgt å skape flere sitteplasser i ulike soner, slik at rommet kan brukes til mindre møter eller som arbeidsplass for de som ønsker. Sjakkbrettet er også selvfølgelig et fast inventar som ofte blir brukt som et avbrekk i arbeidsdagen.

 

bspoke - kontorbilder15bspoke - kontorbilder10

Flere ansatte velger å jobbe på kontoret

For daglig leder, Henrik Holum, var det viktig å skape et miljø som gjorde at de ansatte hadde lyst til å komme på kontoret.

 

Siden vi er et konsulentfirma sitter de fleste av våre ansatte ute hos kunde, men flere ønsket å tilbringe mer tid sammen. Før hadde vi rett og slett ikke plass, men nå har vi fått satt inn mange faste arbeidsstasjoner og har mulighet til å sette inn flere ved behov. Samtidig har vi skapt en sosial sone som flere liker å jobbe i, der de kan skravle litt mellom slagene. Det gleder meg å se at lokalene blir brukt så mye, både til jobb og sosiale arrangementer.

Det er gøy å høre at folk kommer på kontoret fordi de har lyst, ikke fordi de føler de

Henrik Holum, daglig leder i bspoke

 

bspoke - kontorbilder27
bspoke - kontorbilder26
bspoke - kontorbilder22
bspoke - kontorbilder2
bspoke - kontorbilder12
bspoke - kontorbilder9
bspoke - kontorbilder4

 

En lekker kontrast mellom rustikk og moderne

Siden bygget i seg selv hadde så mange historiske og rustikke elementer, skapte vi en spennende kontrast med moderne interiør og design. Vi jobbet tett med vår interiørarkitekt fra Blender for å gi lokalet et moderne utseende, som spilte seg godt mot det rustikke. For å gi rommene en varm atmosfære har vi også mange grønne planter spredd rundt i hele kontoret.

 

bspoke - kontorbilder14

bspoke - kontorbilder18

bspoke - kontorbilder19

bspoke - kontorbilder3

Sosial arena til mange ulike aktiviteter

Det er en gøyal og sosial gjeng som jobber her, som ofte liker å finne på ting sammen. Alt fra filmkvelder, quiz, brettspillkveld, fredagspils, tacokvelder og mye mer arrangeres hyppig på kontoret. Vi har også kjøpt inn en drøss av brettspill og laget et helt eget gamingrom med Playstation og Switch. Alt i alt kan vi si at det har vært en stor suksess og det er veldig hyggelig å se at så mange bruker kontoret på fritiden også.

bspoke - kontorbilder21

Sjekk ut videoen fra innflytningsfesten vår!

Sentral lokasjon med tilgang til alt det gode Oslo har å by på

Tidligere hadde vi kontorer midt på Oslo S, som var helt perfekt for alle pendlerne i firmaet. Flere ønsket å tilbringe mer tid på kontoret, men vi så at plassen var for liten i forhold til vekstplanene våre. Når vi bestemte oss for å se etter nye lokaler ble de ansatte inkludert i prosessen. Gjennom en workshop ble det tydelig at noe av det viktigste for de ansatte var at lokalet var sentralt, med kort vei til offentlig transport. Etter å ha sett på mange ulike lokaler falt valget til slutt på Torggata 11, som vi nå kan kalle vårt nye hjem. Det er bare fem minutters gange fra Oslo S og nærmeste nabo til Youngstorget. Mange av våre konsulenter er utleid til firmaer som holder til sentralt i Oslo, så det er et stort pluss at de har kort gange fra kunde til kontoret vårt.

 

bspoke - kontorbilder13

Kom innom på en kaffeprat!

Er du på utkikk etter en leverandør til ditt IT-prosjekt? Eller kanskje du har lyst til å ta en prat om mulighetene for å jobbe hos oss? Vi liker å ta en kaffe og møte nye folk, så det er bare å ta kontakt for en hyggelig og uformell prat. 

Send oss en melding her, så ser vi hva vi kan få til sammen!

Kategorier : nytt kontor, Skape minner sammen, Great Place To Work, Ny milepæl, Norges Beste Arbeidsplass, Godt arbeidsmiljø

Nylige innlegg

Aktuelt fra bspoke

link
read

Innflytningsfest og firmadag på våre nye kontorer

17.11.2022