read

Vi er sertifiserte som Great Place To Work!

GPTW_logo_sertifisert_2018_RGB

Vi er stolte og ydmyke over å kunne annonsere at vi nå er sertifiserte som Great Place To Work. Vi er blant Norges beste arbeidsplasser!


Hva betyr egentlig dette? Jo, kort fortalt betyr det følgende;

Det å være Great Place To Work Sertifisert betyr at medarbeiderne i organisasjonen opplever at organisasjonen er en god arbeidsplass.

Sertifiseringen baserer seg på en grundig situasjonsanalyse av medarbeidernes opplevelser i organisasjonen. Vurderingen er basert på en global standard for hva som kjennetegner gode arbeidsplasser. Standarden er bygget på over 25 års forskning og analyse av flere titusen organisasjoner i over 50 land.

Hva måles?

Det som måles er blant annet opplevelsen av forventningsavklaringer, tydelig overordnede mål, muligheten for faglig utvikling, presise tilbakemeldinger, involvering, rettferdighet og et godt samhold. Disse opplevelsene er ordnet under dimensjonene Troverdighet, Rettferdighet, Respekt, Stolthet og Felleskap.

Vi fikk topscore i alle fem dimensjonene! Det gir oss styrket tro på det vi driver med! Vi skal fortsette å skape en arbeidsplass der fag og arbeidsmiljø veier tyngre enn bunnlinjen. Hvor hver og en av våre konsulenter har sin spesialkompetanse som de gladelig fordyper seg i både på jobben og på fritiden.

Vi gjør som Heidi Weng og bøyer oss i hatten! Takk alle i bspoke! Takk!

Kategorier : Great Place To Work, Ny milepæl

Nylige innlegg