Alexei Khlebnikov

Full-stack Java

Alexei er senior utvikler med mer enn 18 års profesjonell erfaring innen programmering. Han jobber ofte på store og komplekse prosjekter, gjerne med flere millioner kodelinjer, som blir brukt av store og krevende kunder, som HSBC, Motorola, Boeing, osv.

Alexei har erfaring som utvikler, tech lead og prosjektleder. På flere prosjekter gjorde han også arkitekturarbeid, bidro som sysadmin og devops. På enkelte prosjekter har han opptrådt som erstatning for prosjektleder og hovedkontaktperson når prosjektleder var syk eller på ferie. Som prosjektleder har han erfaring med å håndtere remote teams, også i utlandet. Som utvikler bruker Alexei mange programmeringsspråk på forskjellige prosjekter, hovedsakelig Java og C++.
Han har bred kompetanse innen teknologiområder - Web, App, Sikkerhet, Kunstig Intelligens, Embedded, Robotikk.Sertifiseringer
  • Diverse sertifiseringer hos Brainbench.com
  • Architecture Engineering
  • Debian Packaging
  • Pragmatic Programming
  • Linux System and Network Administrator

Jeg er generelt veldig glad i teknologi og programmering har vært en lidenskap helt siden skoleårene. Jeg er begeistret for å lære nye tekniske ting, både profesjonelt og privat. Derfor leser jeg tekniske artikler, deltar på events og konferanser og driver med geocaching og CTF. Godt teamarbeid er viktig for meg, det gir energi og engasjement. Derfor jobber jeg aktivt for å være en dyktig lagspiller selv også.
På fritiden – i hvert fall de gangene jeg ikke er helt fortapt i geek-hobbyene mine – liker jeg å være utendørs. Sykling, svømming eller ski, avhengig av været. Jeg liker også å reise. Favorittferien er «syden» med familien min.

Alexei Khlebnikov bspoke AS

Alexei-2

Flere spørsmål?

Kontakt oss