Bjørn-Ingar Bergum

UX designer

Bjørn-Ingar er UX designer med mastergrad i design, bruk og interaksjon fra Universitet i Oslo. Han er vant med å ha ansvar for brukerorienterte designprosesser og jobbe tett med utviklere, produkteiere og produktledere. Fra tidligere har han jobbet med komplekse løsninger innenfor tekniske bransjer. 

Han har god erfaring med å innhente brukerinnsikt, utvikling og design av prototyper, brukertesting og programmer som Figma og Sketch. Han er opptatt av å bruke reell brukerinnsikt i sitt arbeid og sørge for at både bruker- og forretningsbehov blir ivaretatt. 

Bjørn-Ingar jobber godt selvstendig og sammen med andre. Han er nysgjerrig og en god lagspiller. I prosjekter er han detaljorientert og trives med å jobbe sammen med brukerne og teamet for å oppnå best mulig resultat.  

«Jeg har alltid hatt en interesse for teknologi. Spesielt for hvordan teknologi påvirker mennesker og samfunnet rundt oss.

For å skape de beste løsningene mener jeg det er viktig å jobbe sammen som ett team, hvor vi alle har en felles forståelse for hva vi skal lage og hvorfor.

For å koble av etter jobb ser jeg filmer og serier, leser bøker og tar en tur ut i ny og ne. I tillegg er jeg glad i å nyte god mat og drikke sammen med venner».

Bjørn-Ingar Bergum bspoke AS

Bjørn-Ingar

Flere spørsmål?

Kontakt oss