Christoffer Andersen

Fullstackutvikler

Christoffer er fullstack .NET utvikler. Han har en bachelorgrad fra Høgskolen på Vestlandet innen dataingeniør med spesialisering i web applikasjon. Han har god erfaring med teknologi som .NET Framework, .NET Core, Angular, TypeScript, Azure, Kubernetes, MSSQL, MongoDB og mye annet! Christoffer trives godt med arbeid i “skyen”.

Christoffer har jobbet som in-house utvikler innenfor digital identitet og eiendomsforvaltning, her bidro han i alle ledd i en rekke prosjekter; fra utvikling, bygging og produksjonssetting. Han har jobbet både med "cloud native" utvikling og mer tradisjonelt server oppsett. 

Han liker veldig godt å sette seg inn i nye problemstillinger og ny teknologi. Han mener det er viktig å kjenne domenet man jobber i for å kunne levere en best mulig løsning. Christoffer trives godt både i team og med selvstendig arbeid. Han hjelper til der det trengs, og tar gjerne en runde "brainstorming" med kollegaer for å finne løsninger på et problem.

«Jeg er veldig glad i spennende utfordringer og synes det er vanvittig gøy når ting jeg er med på å lage forenkler folk sin hverdag!»

Christoffer Andersen bspoke AS

Christoffer-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss