Daniel Sollie Hansen

Fullstack/backend-utvikler

Daniel er en sosial fullstack utvikler med mastergrad i Informatikk fra NTNU, med hovedvekt på programvareutvikling. Han har erfaring med å utvikle serverløse mobilapplikasjoner til Android og iOS gjennom Cordova. Han har god erfaring med frontend teknologi som HTML (S)CSS og RXJS, samt implementering av backend logikk med Node.JS og Typescript i Angular-rammeverket og de formelle kravene til publisering på iOS og Android sine webbutikker. Han har jobbet med TypeScript og laget scripts for automatisk deployment opp mot Github Actions. Ved siden av dette har han utført prosjekter med spillmotoren Unity og programmeringsspråket C#.

 

Daniel trives godt i åpne og sosiale utviklerteam og liker å bidra for å opprettholde et konstruktivt og hjelpsomt miljø. Han er en tilbakelent og lun person med godt humør og lav terskel for å be om hjelp når det trengs og hjelpe andre. Han tar ansvar for sine arbeidsoppgaver og er opptatt av god kodekvalitet. Han er nysgjerrig av natur både innenfor og utenfor teknologiens verden, og alltid på jakt etter å lære seg og implementere løsninger som gjør livet lettere for seg selv og de rundt. 

 

Sertifiseringer

  • Professional Scrum Master PSM 1

«Min største motivasjon kommer av å være en ressurs og en lagspiller. Jeg har et personlig mantra om at jeg skal gjøre dagen til de rundt meg bedre, om så bare litt, og at det aldri skal være skummelt å komme til meg med spørsmål eller tilbakemeldinger. Mange år innenfor servicebransjen har trent meg i å forstå verdien av et hjertelig smil og tålmodighet.

Jeg er nysgjerrig av natur, både med teknologi og med samfunn. Det er alltid gøy å forstå seg på nye språk, teknikker og rammeverk. Særlig gøy er aha-opplevelsen som plutselig faller ned i hodet etter å ha strevd med å forstå noe en stund. Det er givende å "plunkre" og det er givende å forstå. Jeg er heller ikke fremmed for å ta på meg litt 'odde' arbeidsoppgaver, slik som da jeg var stemmeskuespiller når vi lagde en demotrailer til et av de tidligere prosjektene jeg var med på.

Når jeg ikke programmerer så finner du meg ofte oppslukt i et eller annet dataspill. Jeg er en fortellingsnerd og har omtrent hele livet vært fascinert av spill og hvordan spillhistorier kan dra deg inn og få deg til å leve deg inn i verdenen den presenterer. Jeg er interessert i fortellinger og fortellingsteknikker, både den digitale og den mer analoge sorten.»

Daniel Sollie Hansen bspoke AS

Daniel

Flere spørsmål?

Kontakt oss