Ehud Kafri

Testleder/ Prosjektleder/ Produkteier

Ehud er en erfaren og sertifisert produkteier, prosjektleder og testleder. Han har lang erfaring med produktutvikling, ledelse av utviklingsteam og utarbeidelse av teststrategi og akseptansetest i større organisasjoner, samt applikasjonsforvaltning, produktutvikling og teamledelse fra både store og små prosjekter.  
 
Siden 2017 har Ehud jobbet på flere prosjekter hos Hafslund, Eika Gruppen og Nordea med QA-relaterte oppgaver, både innen testledelse, analyse og test, og prosjektledelse. Fra 2006 til 2015 jobbet han i Teletopia AS som prosjektleder og produktleder innen Telecom, web, mobil og Software Development. En av hans oppgaver var å organisere UAT-test og kvalitetssikre egne leveranser og leveranser for underleverandører.

De fleste prosjekter han har ledet har vært utviklet på Java-plattformen, med tilhørende verktøy og teknologier. Han har solid erfaring med smidig metodikk.
 
Ehud er utdannet siviløkonom fra College of Management Academic Studies og har gjennom mange prosjekter vist god gjennomføringsevne, selvstendighet og evne til å drive prosjekter i riktig retning. Han har gode kommunikasjonsegenskaper og kan vise til svært fornøyde kunder og tilfredsstillende resultater.

Sertifiseringer
  • ISTQB Foundation
  • ISTQB Agile tester
  • ISTQB Advanced test manager
  • PRINCE2
  • ITPP
  • PSM-I

Jeg har studert økonomi, men jeg har jobbet med IT hele tiden. Det passer meg veldig bra, da jeg er utadvendt og liker å jobbe med andre mennesker.

Når jeg ikke er sammen med min kone og våre to barn hjemme i Nydalen, liker jeg å trene. Og er jeg ikke på treningssenteret, ser jeg gjerne en god actionfilm.

Om du trenger en konsulent som liker å jobbe med utvikling av nye tjenester og produkter, er det bare å ringe meg!

Ehud Kafri bspoke AS

Odi v2

Flere spørsmål?

Kontakt oss