<img height="1" width="1" src="https://www.facebook.com/tr?id=2528952850727799&amp;ev=PageView &amp;noscript=1">

Elizabeth Leonora Ngo

Fullstack utvikler

Elizabeth har en bachelor i Informatikk: design, bruk og interaksjon, fra Universitetet i Oslo. Ved Universitetet i Oslo har hun tilegnet seg kunnskaper rundt UX-design, testing, informasjonssikkerhet og systemutvikling med smidig utviklingsprosess.

 

Det siste 1,5 året har hun vært fulltidsansatt hos EVRY der hun har jobbet i et team som Java-backendutvikler i EVRYs kjernebankfornyelse-prosjekt. I dette prosjektet har hun fått jobbet med forskjellige verktøy og rammeverk som Spring Boot, JUnit og Docker. I dette prosjektet var hennes kompetanseområder Java-programmering samt testing med både enhetstesting og oppførelsdrevet utvikling. Under sin tid hos EVRY har hun i tillegg vært med å organisere fagsamling samt holde faglig innlegg på denne.

 

Elizabeth liker alltid å lære noe nytt samtidig som hun setter pris på en god utfordring. Dette gjøre at hun gjerne oppsøker informasjon på egenhånd som har ført til at hun har kunnskaper rundt ulike områder i Data Science, frontend- og backendutvikling. Elizabeth er løsningsorientert og organisert. Hun oppleves også som hyggelig og flittig person som kommer godt overens med andre.


Sertifiseringer:

  • ISTQB Certified Tester, Foundation Level
  • Professional Scrum Master PSM 1

Jeg har vært over gjennomsnittlig interessert i teknologi siden jeg for første gang fant ut hvordan jeg kunne endre designet for min blogg som 12-åring. Siden har jeg opprettholdt interessen ved å delta på ulike talks og å prøve ut nye teknologier.

Om du ikke finner meg foran pc-en mens jeg knoter på et programmeringsproblem, finner du meg sikkert foran TV-en mens jeg ser på en dokumentar. Ellers er jeg en svært allsidig person med et bredt spekter av interesser - alt fra buldring til strikking, og jeg er alltid åpen for å prøve noe nytt.

Et godt teamarbeid er viktig for meg, for jeg tror at den beste løsningen er den man skaper sammen med andre. 

Elizabeth Leonora Ngo bspoke AS

Elizabeth Ngo-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss