Emilie Nilsen

Backend-utvikler

Emilie er en kunnskapsrik backend-utvikler, som har en bachelorgrad i Dataingeniør fra Høgskolen i Østfold. Etter endt utdanning gikk hun rett inn i arbeidslivet og startet sin karriere som konsulent i Capgemini, gjennom deres "Ignite" program. Hun har tidligere arbeidet på flere forskjellige prosjekter, der hun blant annet bygget flere API-er fra bunnen av og jobbet med autentiseringsmoduler. Hun har også arbeidet med teknisk gjeld, hvor hun har betydelig erfaring med å forbedre kodekvaliteten og automatisere prosesser.

 

Med sin omfattende erfaring og kompetanse innenfor teknologier som: Java, REST, Spring Boot og ForgeRock, er Emilie en verdifull ressurs som bidrar positivt til ethvert prosjekt og team hun er en del av.

 

Emilie er kjent for sitt hardtarbeidende og løsningsorienterte arbeidsstil. Hun trives med å ha mye å gjøre og nye utfordringer. Utover sitt faglige engasjement, er Emilie også en aktiv kulturbygger som jobber for et inkluderende arbeidsmiljø. Hun har en imponerende sosial tilstedeværelse og har et sterkt ønske om at alle skal trives.

Jeg har 3 katter og koser meg gløgg jeg!

Emilie Nilsen bspoke AS

Emilie-HQ

Flere spørsmål?
Kontakt oss