Erik Jacobsen

Microsoft 365/ Azure/ Sikkerhet

Erik har en lang erfaring som TAM (Technical account manager) for små og store kunder innen privat og offentlig sektor. Dette innebærer design og implementasjon av skytjenester, nettverk, sikkerhet, virtuelle miljøer, og tyngre feilsøking i daglig drift.

Han er utdannet Datamatiker fra Erhvervsakademi i Aalborg og har gjennom årene også tatt flere sertifiseringer.

Erik har en høy interesse for IT-faget, og tar til seg ny kunnskap raskt. Han har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk, og har alltid brukeren i sentrum for sine løsninger. I tillegg er han en særdeles løsningsorientert person som aldri gir seg før et problem er løst.

Han setter seg raskt inn i ny teknologi og liker å bli kjent med nye løsninger som kommer på markedet.

Erik er en omgjengelig og hyggelig person og får alltid gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Sertifiseringer

  • Microsoft – Azure Fundamentals
  • Microsoft – MSCA Office 365
  • Aruba – ACMP 6.4 Aruba networks
  • ITIL Foundation
  • Microsoft – NT 4.0 server
  • Networking Essentials

«Jeg er en «fotballidiot» og er nok langt over snittet interessert i den runde lærkula. Favorittlaget er Liverpool og jeg forsøker å se alle deres kamper – stort sett foran TV’n da. Er også interessert i sjakk, friluftsliv og fiske.

Selv har jeg spilt aktiv fotball siden jeg var 6 år gammel, en idrett som har lært meg mye om samhandling og det å være en lagspiller. Dette er verdier jeg drar svært stor nytte av når jeg er i ulike prosjekter i jobbsammenheng.

Familien består av kone og tre barn hvor eldste mann har flyttet ut. I tillegg til familien så liker jeg å være sammen med venner og kollegaer i sosiale lag.»

Erik Jacobsen bspoke AS

Erik-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss