Hans Jørgen Engstad

Fullstack utvikler

Hans er en fullstack utvikler med master i datateknologi fra NTNU i Trondheim. Han har tidligere jobbet med både .NET og Python i backend, på frontend er han best kjent med React, men har også stor interesse for å lære seg Blazor. Hans er nysgjerrig og interessert i å teste ut ny teknologi.

 

Hans har jobbet deltid i løpet av studietiden som fullstack utvikler hvor han brukte Python og React. Han måtte ta på seg mye ansvar og gjennomførte hele løpet fra utvikling til drift og videreutvikling av applikasjonen.

 

Han startet med programmering mot slutten av ungdomsskolen der han så et behov for et bookingsystem for foreldrenes bedrift. I løpet av prosjektet har han vært gjennom forskjellige typer rammeverk etter hvert som han har utviklet sin kompetanse. Han startet med PHP før han gikk videre til Python og Django med en React frontend. Den siste versjonen bruker.NET med Blazor, og passet veldig bra for Hans.

 

På fritiden liker Hans å være utendørs, gå turer, kjøre snøskuter og fiske. Han driver også med trening som innebærer bruk av egen kroppsvekt som turn og calisthenics

 

«Jeg er en nysgjerrig person som alltid liker å lære ny teknologi. Det som spesielt motiverer meg er å bruke innovasjonsrike løsninger som er nyttige for både kunder og sluttbrukere.»

Hans Jørgen Engstad bspoke AS

Hans-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss