Heidi Borthne Nymoen

Områdeleder Design

Heidi er en dyktig designleder med internasjonal erfaring fra teknologisektoren, spesialisert i å veilede bedrifter og organisasjoner i utviklingen av brukersentrerte digitale løsninger som skaper verdi for alle parter. Med en bakgrunn som kreativ og strategisk kulturbygger, har hun siden 2015 ledet avdelingsoppbygging i Norge og Sverige, med vekt på kultur, medarbeiderutvikling, økonomisk vekst og strategisk planlegging.

Siden hun 2011, har Heidi fokusert på brukeropplevelse, design og tverrfaglig samarbeid. Hun er en strukturert kommunikatør, alltid ivrig etter å holde seg oppdatert og dele kunnskap, samt utforske og implementere nye metoder og verktøy for å fremme organisasjonens og teamets suksess.

Kolleger beskriver Heidi som en engasjert og kunnskapsrik leder, god i å skape en dynamisk og trygg arbeidsplass. Som områdeleder håndterer hun personal, strategi, økonomi og salg. Med bred erfaring som rådgiver, UX-designer og designleder, representerer Heidi en verdifull ressurs inn i design og ledelse.

Allerede fra barndommen drev nysgjerrigheten meg til å forstå og dekke andres behov, noe som ledet meg inn i en karriere som designer og leder. Denne interessen har utviklet seg til en lidenskap for å forbedre hverdagen, løse utfordringer, og bidra til utviklingen av både folk og samfunn.

I mitt privatliv tilbringer jeg mye kvalitetstid med mine tre barn og mannen min. En av våre fellesaktiviteter for tiden er å dyrke alle grønnsakene vi trenger til tacofredagen i vårt nye drivhus. Å skape ting med egne hender, enten det innebærer å bygge et drivhus, dyrke grønnsaker, bake, strikke eller snekre, fyller meg med en følelse av glede og indre ro. Disse aktivitetene gir meg ikke bare en praktisk utløp for min kreativitet, men også en verdifull følelse av tilfredshet og balanse i livet, i en ellers hektisk hverdag.

Heidi Borthne Nymoen bspoke AS

DSC00393-kopi 2

Flere spørsmål?

Kontakt oss