Henrik Holum

Daglig leder

Henrik er daglig leder i bspoke. Han har lang erfaring som Java-utvikler og test manager og bred erfaring som systemutvikler og prosjektkoordinator fra både store og små prosjekter. 

I 2008 startet han som utvikler og konsulent, med erfaring fra både store team og organisasjoner og mindre prosjekter. Frem til 2014 var hovedfokuset hans Java-utvikling med tilhørende metodikk, verktøy og teknologier. Han har mye erfaring med smidig metodikk og har vært aktiv i Javabin, som arrangør av Javazone.

Han er utdannet Sivilingeniør Datateknikk (M.Sc.) fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). I sin masteroppgave spesialiserte han seg på Open Source-prosjekter, spesielt databasen Apache Derby, også kjent som IBM Cloudscape og Java DB.

Gjennom mange og varierte prosjekter har Henrik vist god gjennomføringsevne, selvstendighet og evne til å drive prosjekter i riktig retning. Han har gode kommunikasjonegenskaper og kan vise til svært fornøyde kunder og gode resultater. Som daglig leder i bspoke har han ansvaret for den daglige driften av selskapet.
 
Sertifiseringer:
  • Java SUN Certified Programmer
  • PRINCE2
  • Professional Scrum Master (PSM-1)
  • ISTQB Foundation sertifisert.

Etter mange år som konsulent i både større og mindre konsulenthus følte jeg det var noe som manglet i konsulentbransjen. Hvorfor var det ikke noen arbeidsgiver som satt de ansatte i sentrum? Hvor man hadde gode kolleger, spennende oppgaver, ble belønnet for hard arbeid og fikk lønn som fortjent? Hvor vanskelig kan det egentlig være? 

Det ville jeg finne ut av når jeg i februar 2014 startet bspoke, med mål om å bygge den arbeidsplassen jeg selv hadde lyst til å jobbe i; Norges beste arbeidsplass!

Henrik Holum bspoke AS

Henrik

Flere spørsmål?

Kontakt oss