Ian Kenneth Åkesson

Nettverk, drift, support

Drift- og supportkonsulent med variert erfaring fra diverse små og store kunder innen privat og offentlig sektor. Kenneth har flere sertifiseringer og kurs på Windows Server 2016, og gjennom prosjekter hos bl.a. Integrerings- og mangfoldsdirektoratet har han vist at han takler et stort spenn av oppgaver og teknologier.
 
Han er utdannet ved Noroff Vocational School (NVS), der han studerte Systemadministrasjon, Nettverk og IT-Sikkerhet. Dette er et utdanningsløp innen Microsoft- og Unix-baserte teknologier, drift, konfigurasjon og administrasjon av nettverk, servere og sikkerhet.
 
Kenneth har alltid vært interessert i IT og har tidligere jobbet med salg og support. Han har formalisert og utvidet sin kunnskap gjennom skolegang hos Noroff og MCSA-kurs. Kenneth er for tiden utleid til Integrerings- og mangfoldsdirektoratet som konsulent, og jobber daglig med IT drift og support, samt holder kurs for de ansatte.
 
Kenneth er meget serviceinnstilt, og har gode referanser fra våre kunder.

Sertifiseringer
  • Microsoft 20740: Installation, Storage, and Compute with Windows Server 2016
  • Microsoft INF219x: Windows Server 2016: Advanced Virtualization
  • Microsoft INF262x: System Center: Building a Datacenter Fabric
  • Microsoft INF211x: Windows Server 2016: Infrastructure
  • Microsoft INF212x: Windows Server 2016: Directory Services 
  • Microsoft INF213x: Windows Server 2016: Basic Storage
  • ECDL

Jeg er en problemløser av 11.grad. Jeg er sosial og omgjengelig, har gode referanser og flere sertifiseringer innen Drift og Support.

Når jeg ikke er ute i felten som konsulent, spiller jeg mye trommer. Det har jeg har gjort siden tidlig 90-tall, og jeg har spilt og spiller i flere band i den tyngre enden av skalaen. Men etter å ha stått på scenen i Eurovision Song Contest et par ganger, er det mulig at jeg har mistet litt av kredden i den leiren ...

Jeg har i løpet av mine år som musiker samlet god kulturell og språklig bagasje fra turer rundt i verden med bandene mine. Det opplever jeg som en fordel når jeg er ute hos ulike kunder.

Og forresten – jeg oppdaget nylig at jeg har et hittil veldig godt skjult talent. På sommerfesten ble jeg bspoke`s første shuffleboard champion!

Ian Kenneth Åkesson bspoke AS

3a-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss