Jarle Adolfsen

Partner / Ekspertutvikler / Konsulent

Jarle er konsulent og partner i bspoke. Han har 23 års erfaring som systemutvikler og lang erfaring som prosjektleder i små og store prosjekter. De siste årene har han vært med å utvikle unike produkter fra tegnebrettet til installert hardware\software-løsning ute hos kunde.

Siden 2010 har Jarle jobbet som prosjektleder, seniorutvikler og techlead i diverse prosjekter, som konsulent og fast ansatt. De siste 8 årene har hovedfokus vært på Microsoft-teknologier som C#, MVC, ASP.net, WPF, WCF, REST/Webapi, MSSQL og Azure-plattformen. Han har også vært med i prosjekter hvor Episerver, Delphi og Java har blitt brukt.

I løpet av en lang karriere har han brukt mer enn 20 forskjellige språk, og er en god kandidat til oppdrag hvor disse språkene brukes: Diverse assembler (6502, 68000, x86), Delphi, Java, Watcom C, C++, Visual Basic, Corona, Clarion, Java, C#, for å nevne noen.

Jarle har gjennom mange prosjekter vist god gjennomføringsevne, høy grad av integritet og evne til å få det ferdige produktet til å bli så godt som mulig. Han har gode kommunikasjonsegenskaper og kan vise til fornøyde arbeidsgivere og kunder.

Av prosjektledelse kan vi trekke frem utvikling av CashGuard MultiPos (2012-2015) og teknisk oppstart av avdeling i Johannesburg for Link Mobility (2006-2007).

Han har erfaring som CTO for flere firma i mobilbransjen og nyttig erfaring som gründer av to vellykkede firma. Link Mobility omsetter i dag for 165 millioner, har over 100 ansatte og er verdsatt på Oslo Børs til circa to milliarder. Telitas ble solgt til Itouch i 2003 for 350 millioner og hadde circa 40 ansatte.

Sertifiseringer
  • Professional Scrum Master Sertifisering
  • Prince2 Sertifisering (Foundation og Practioner)

 

Jeg vet ikke om det er min interesse for vektløfting som har gitt meg så sterkt pågangsmot, eller om det er mine kvaliteter som dedikert og ivrig teknolog som har gjort meg så god til å løfte jern. Begge deler krever dyp konsentrasjon og langsiktig tenkning, selv om det av og til fungerer med en enkel og effektiv løsning.

Lederrollen passer meg bra, men jeg fungerer også godt som et vanlig teammedlem. Uansett hvilken rolle jeg har, anstrenger jeg meg for å lage god stemning rundt meg, selv i tider med mye stress og korte tidsfrister. God stemning innebærer for øvrig også at kollegaer må leve med at det er min plikt å sørge for at de er skikkelig støle etter fellesøkter på gymmen.

På det personlige planet er det familie og barn som er viktigst for meg.

Ta kontakt for en prat.

Jarle Adolfsen bspoke AS

Jarle-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss