John Mikael Lindbakk

Tech lead og backend-utvikler

John Mikael har over ti års erfaring i IT-bransjen og bred erfaring innenfor flere områder. Han har en bachelorgrad i informatikk og har tidligere hatt roller som arkitekt, senior utvikler og tech lead innenfor felt som bank, helse og forsikring.

John Mikael har høyt fokus på kvalitet, både når det gjelder kode, men også prosessene rundt koding.  Ved å profesjonalisere utviklerprosessen, skaper han bærekraftige løsninger som varer over lang tid. Han mener at automatisert testing er en av kjerneaktivitetene en utvikler driver med og har ledet prosjekter fokusert på testing, som har resultert i selskaper er bedret rustet til å levere raskere og bedre. 

Gjennom sin karriere har han opparbeidet seg høy teknisk forståelse for teknologier og prosesser som: Java, Kotlin, Groovy, Spring Boot, Kafka, C#, Python, Docker, Contract-first, TDD, XP og Story-board mapping. Kompetanseheving er viktig for John Mikael, og han trives godt i team der utviklerne kan sparre med hverandre.

Virkelig flott programvare er ikke bare kodet, den er laget gjennom en målrettet metodikk og samarbeid hvor man setter pris på et høyt nivå av teknisk håndverk der bruker er i fokus.

John Mikael Lindbakk bspoke AS

Mikael LQ

Flere spørsmål?

Kontakt oss