Jon R. Myhre

Senior prosjektleder

Jon er en erfaren prosjektleder med sterk teknisk bakgrunn og mer enn 13 års erfaring som konsulent. Jon er strukturert, målrettet og meget allsidig. Han startet sin karriere som systemutvikler, men har gjennom roller som bl.a. Scrum Master, teamleder, funksjonelt ansvarlig og testleder utviklet et solid fundament for rollen som prosjektleder, en rolle han har utøvd de siste 5 årene. Som en del av fundamentet er Jon også Scrum Master og PRINCE2 sertifisert.

Jon er utdannet Sivilingeniør/Master i datateknikk ved Norges Teknisk-naturvitenskaplige universitet (NTNU). Han har lang erfaring med smidige prosjektleveranser i tverrfaglige team, med fokus på effektivisering av prosess og risikostyring, og han stiller høye krav til kvalitet både for teamet og seg selv.

Jon har jobbet i store organisasjoner, i både privat og offentlig sektor, som Norgesgruppen Data, Oslo Kommune, PostNord, NRK og Norges Forskningsråd. Han har opparbeidet seg stor kunnskap innenfor offentlig sektor og utøvd roller som prosjektleder, testleder, løsningsarkitekt og systemutvikler. Med dette har han tilegnet seg bred kompetanse innen utvikling og utrulling av IT-løsninger i sektoren. Hos Oslo Kommune, Utviklings- og kompetanseetaten, var han Prosjektleder og leveranseansvarlig for forvaltning, vedlikehold og videreutvikling av kommunens integrasjons- og tjenesteplattform (ITAS plattformen). Her hadde han hovedansvar for oppfølging av, og fremdrift på, alle leveranser inn mot plattformen, overordnet rapporteringsansvar, samt oppfølging av team, teamledere, konsulenter og underleverandører.

Jon er systematisk, samarbeidsvillig og pålitelig i sitt arbeid, samtidig som han har en utadvendt personlighet og en positiv utstråling.  

Sertifiseringer

  • Oracle's Certified Professional SE Programmer (SCJP 5.0)
  • Certified Scrum Master (CSM)
  • PRINCE 2 Practitioner
  • PRINCE 2 Foundation 

"Å lede er å tjene. Det viktigste for meg som leder er at de rundt meg lykkes på best mulig måte. 

Jeg er glad i den uformelle praten, enten praten er hyggelig eller vanskelig. Og gjerne med en kopp kaffe. Jeg er sosialt anlagt av natur, og trives med mennesker rundt meg. Gjerne i et høyt tempo, da sjelen er rastløs og ikke for glad i å sitte stille. Men når tempoet er høyt er det vel så viktig å finne plass til de sosiale arenaene også, det skal være gøy på jobb. 

Alle prosjekter og leveranser er viktige på sin måte, og derfor er jeg opptatt av en levedyktig plan med høy gjennomføringsevne. Raskest er sjelden best, og teori og praksis er to helt ulike scenarier. Trivsel på og utenfor jobb går hånd i hånd. 

Når jeg ikke er på jobb er det familien som står i sentrum. Med to barn i småskolen er det alltid noe som skjer, enten det skal lekes, bygges lego, tegnes, trenes eller at familien samler seg rundt  et brettspill, en familiefilm eller Nintendo Switch'en. I tillegg følger vi Brann og Liverpool ganske tett, og det er jo krevende nok i seg selv ;) 

Sammen med familie og/eller venner er jeg glad i å være ute, sommer som vinter. Enten det er i kano med hengekøye i sekken, fottur i fjellet, båt og fiskesnøre på havet, i slalombakken, på en høy fjelltopp eller en kveldstur på langrennski med hodelykt. 

 Skulle det være noe tid igjen av døgnet, går det med som snekker Andersen til ymse hus og hageprosjekter. Innvendig garasjetrapp er det siste tilskuddet, men på repertoaret har jeg også markterrasse, natursteinsmur, betongarbeider, stakittgjerde, anlegging av plen, kantstein lettmur, samt innvendig isolering og innredning av garasje. Både minigraver, drill og betongblander er gadgets jeg trives godt med :)" 

Jon R. Myhre bspoke AS

Jon-2

Flere spørsmål?

Kontakt oss