Jørgen Delbekk

Rekrutterer

Jørgen har en bachelorgrad i HR og personalledelse, med fordypning i IT, fra Høyskolen Kristiania. Gjennom studiet tilegnet han seg bl.a. kunnskap om arbeidsmiljø, psykologi og strategisk HR, webutvikling, programmering og databaser.

Jørgen er en utadvendt og menneskeorientert person som har trivdes i salgsroller tidligere. Når han skulle utdanne seg falt det naturlig å fortsette å jobbe med mennesker. Ettersom han har en interesse for digital teknologi var det lett å velge IT-sektoren når han skulle ut i arbeidslivet. Han synes jobben er en spennende kombinasjon av begge ting han er glad i - både den menneskelige og den tekniske delen av jobben.

Hos bspoke jobber Jørgen med å finne de riktige kandidatene med målet om å ansette nye personer som passer bspoke sine verdier. Han bruker analyse og strukturerte prosesser for å komme frem til de beste kandidatene. Han liker nettverksbygging, og ser fram til å bidra til at bspoke fylles med flest mulig hyggelige og dyktige ansatte.

Sertifiseringer 

  • Professional Scrum Master PSM 1 

«Golf er greia. Det er for meg en sammensetning av relasjonsbygging, teknisk pirk, fysisk trening og mentale prøvelser. Er jeg ikke på golfbanen er det som regel snø ute. Da finner du meg inne i klatreveggen eller så har jeg gått altfor dypt inn i en ny nisjehobby jeg ikke klarer å løsrive meg fra. Forrige gang fløy det plutselig fire måneder forbi da jeg bygget og fløy FPV drone. Hva blir som blir det neste gleder jeg meg til å finne ut. Har vært innom flere idretter på grunn av mitt litt for høye konkurranseinstinkt og forkjærlighet for lagånd og mestringsfølelse.

Snakker du med meg finner du fort ut at jeg setter pris på en god samtale, nesten uavhengig av hva den skulle handle om. Tar gjerne en kaffe!»

Jørgen Delbekk bspoke AS

Jørgen-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss