Kristoffer Johansen

Fullstack-utvikler

Kristoffer er en senior fullstack-utvikler, med helling mot frontend utvikling. Han har to bachelorgrader, i multimedieteknologi og som dataingeniør. Tidligere har han jobbet i flere ulike konsulentfirmaer, og tar med seg bred erfaring som senior konsulent inn til bspoke.

Kristoffer har jobbet på både store og små prosjekter, og laget webapplikasjoner for mange brukere og fagsystemer i offentlig og privat sektor. Han har bred kunnskap fra teknologier som: Angular, React, Vue, C#, .Net, Entity Framework og ulike databaser (MSSql, MongoDb, MariaDb), jQuery, PHP og Flash (Actionscript 2/3).

Kristoffer setter brukerne i fokus, og brenner for å skape løsninger og systemer som forenkler brukeropplevelsen for alle. Universell utforming og etiske retningslinjer er noe Kristoffer bryr seg mye om, og det er viktig for han at alle brukergruppene blir inkludert i utformingen av prosjektene.

Kristoffer trives godt i tverrfaglige team, gjerne med folk fra forskjellige bakgrunner. Han mener at teamet er en viktig drivkraft for å spille hverandre gode og utfordre hverandre.

Jeg er en evig optimist som vil bidra til å gjøre verden til et bedre sted ved hjelp av teknologi. Mitt drømmeprosjekt er å kunne utvikle en løsning der folk kan bruke mer tid på det de har lyst å bruke tiden på. Å bruke teknologi for å løse dette kan være både nyttig (og ikke minst gøy)!

Jeg bruker gjerne fritiden min på dataspill, brettspill, film og TV-serier. Jeg er også en livsnyter når det gjelder mat og drikke. Og ikke minst musikk! Både musikk andre har laget og lage egen musikk som del av bandet jeg spiller i, Dead Parrot Society.

Kristoffer Johansen bspoke AS

Kristoffer LQ

Flere spørsmål?

Kontakt oss