ET AV VÅRE FAGOMRÅDER

Prosjekt- og testledelse

Våre sertifiserte prosjekt- og testledere kan dokumentere gode resultater fra oppdragene sine. bspoke har også erfarne release managere, incident managere og systemeiere.

 

Kontakt oss

Prosjektledelse

Prosjektledelse

Våre prosjektledere jobber med teamene dine for å motivere, løse problemer og skape fremdrift, samtidig som de også har stålkontroll på budsjetter og fremdrift.

 

Testledelse

Testledelse

En dyktig testleder sikrer god kvalitet og presise leveranser. Vi har utelukkende dyktige testledere, som sikrer at leveransene dine går som de skal.     

 

ITIL

ITIL

Fremdrift og stabilitet er helt vesentlig for IT-miljøer. Våre release managere og incident managere vet hva som kreves av en systemansvarlig, og hva som skal til for at infrastrukturen din driftes på en god og stabil måte.

Ofte stilte spørsmål - FAQ

Er deres konsulenter sertifisert?

 Sertifiseringer er meget viktig for bspoke, og alle våre konsulenter tar minst ett kurs, en sertifisering og besøker en konferanse i året. Eksempler på sertifiseringer våre prosjekt, test og release managere har er ISTQB, PRINCE2, ITPP, ITIL og PSM-I. Vi oppfordrer til og legger til rette for at våre konsulenter skal være oppdaterte på nye teknologier og metoder. 

Vi er usikker på hva slags profil vi trenger, kan dere vurdere prosjektet?

Vi kan gå i dialog og vurdere prosjektet opp mot rette profilen dere søker.  Det er svært viktig for oss at våre kunder får den konsulenten de behøver. Feil kompetanse på feil sted er ødeleggende for flere parter: våre kunder, oss som leverandør og ikke minst konsulenten selv. Vi etterstreber å ha en åpen og god dialog med våre kunder og å levere rett kompetanse på rett sted.

Hva slags prosjekter har deres prosjekt- og testledere erfaring fra?

Våre prosjekt- og testledere har erfaring innen Telecom, Web, Mobil og Software Development. Bransjene varierer, men typiske oppdrag er innen forsikring, bank og finans.

Felles for våre prosjekt- og testledere er at de tar ansvar i miljøer med høye krav til gjennomføringen.

Kan vi leie inn på både kort -og langtidskontrakter?

Vi er åpne for alle typer oppdrag, både korte og lange, enkeltpersoner eller team. Vi er klar over at ikke alle kunder har samme behovet for ekstern assistanse. Vi skal være fleksible og forutsigbare i våre leveranser.Ta kontakt så kan vi se på din problemstilling, og sammen kommer vi frem til den beste løsningen.

Har dere også andre profiler innen test?

Vi har per dags dato ikke utførende test ressurser, kun testledere. Vi har samarbeidspartnere med ekspertise innen testutførelse, som kan bistå våre kunder ved behov. Vi setter dere gjerne i kontakt!

Hvorfor velge dere som leverandør av konsulenter?

Godt spørsmål og enkelt svar!

Vi er et ambisiøst, ansatteid selskap og alle som jobber her har en ting felles: vi har fått nok av å jobbe i store, upersonlige og talldrevne selskaper. Nå har vi skapt vår egen arbeidsplass og kan la interessen for faget være det som motiverer oss. Vi utvikler oss hele tiden og trives best ute hos kunden.

Dermed kan vi alltid levere den rette konsulenten for deg. Til rett pris.

Flere spørsmål?

Kontakt oss