Linda Lågstad

Senior prosjektleder

Linda har lang erfaring som prosjektleder innenfor statlig sektor med departementsfellesskapet som kunde. Hun har hatt flere roller i den digitale storsatsningen, og har vært blant annet teknisk ansvarlig, produkteier, prosjektleder og Scrum Master for et utviklingsteam på 3 – 7 utviklere. Hun har lang erfaring med interne IKT-prosjekter rundt stabilisering og vedlikehold av underliggende infrastruktur.

Hun har utdannelse innen prosjektledelse og grunnleggende ledelse ved BI i Oslo. Hun er også utdannet Nettverksadministrator og har flere kurs i Organisasjon og ledelse fra NKI/AOF. God kjennskap til SharePoint 2013 og 2016, Microsofts produktportefølje, ShareGate, CA ServiceDesk manager, Asset management og Visma-systemer. Gjennom lang fartstid i statlig sektor har Linda fått god kjennskap til kravene som stilles til statlig forvaltning.

Både kunde- og leverandørsiden er viktige for Linda. Hun jobber strukturert og leverer kvalitet i alle ledd, er opptatt av helheten i prosjekter og ser viktigheten av å knytte prosjektets leveranser til de overordnede målene for prosjektet.

Linda er genuint opptatt av mennesker og vet hvor viktig det er med god kommunikasjon og individuell motivasjon. Det er gjennom fornøyde medarbeidere prosjektet når målene på en effektiv og hensiktsmessig måte.

 

Sertifiseringer

  • PRINCE2
  • ITIL
  • SCRUM master
  • LEAN

 

Jeg er en sprudlende energibunt som hopper ut av sengen klokken 05 hver morgen, klar for å utforske nye muligheter og møte nye mennesker.

Jeg er lidenskapelig opptatt av og engasjert i mennesker. Hva som motiverer og hvordan kommunikasjon påvirker enhver situasjon. Lean- og Agile-metoder er fremtiden.

En av mine største interesser er å lære nye ting. Uansett hva jeg leser om finner jeg alltid andre ting jeg vil lære mer om på et senere tidspunkt. Og studentlivet som voksen er morsomt! Dette har resultert i mange sertifiseringer og en bachelor i prosjektledelse. Hardtarbeidende og dedikert både på skole og i jobb – det skaper relasjoner og gir gode resultater.

Familien er viktig for meg, brettspill og familiekvelder med ungdommen er kvalitetstid og våre to fantastiske skogkatter kommer og går som de selv vil.
Fritiden bruker jeg gjerne til å oppleve nye steder, lære om BlockChain, trene og å brygge øl.

Linda Lågstad bspoke AS

Linda

Flere spørsmål?
Kontakt oss