Marianne Hval

Fullstack utvikler

Marianne har en bachelor i Programmering og Nettverk fra Universitetet i Oslo, hvor hun tilegnet seg god kompetanse i utvikling av programsystemer og algoritmer.

Marianne har 3 års arbeidserfaring hvor hun har jobbet i flere prosjekter, med et hovedfokus på frontendutvikling i Angular og TypeScript. I tillegg til disse har Marianne opparbeidet seg erfaring med flere teknologier og verktøy, alt fra frontend til forskjellige backend-teknologier som AWS og MySQL.

Med sin erfaring fra både frontend- og backendutvikling, hvor hun har tilegnet seg ferdigheter i alle faser av utviklingsprosessen, vil hun derfor passe utmerket som fullstackutvikler.

Marianne oppleves som en blid og hjelpsom lagspiller. Hun er alltid ute etter å lære noe nytt og er opptatt av å forbedre seg teknisk, noe som reflekteres i de ulike prosjektene hun har gjort på fritiden sin. Gjennom sine egne prosjekter har hun lært seg C#, Unity og React.

Jeg har alltid hatt en stor interesse for programmering, jeg liker utfordringen i vanskelige problemer sammen med evnen til å uttrykke meg kreativt mens jeg løser dem. Som utvikler har jeg aldri mangel på utfordringer og glede, så det passer meg perfekt!

For å koble av liker jeg å spille PC-spill, eller å lage dem selv.

Marianne Hval bspoke AS

Marianne-2

Flere spørsmål?

Kontakt oss