Mathias Flaaten

Frontendutvikler

Mathias er juniorutvikler med bachelorgrad i frontend- og mobilutvikling fra Høyskolen Kristiania. Han trives best i frontend universet og har gjennom studiet og egne prosjekter tilegnet seg erfaring med teknologier som Node.js, JavaScript, Express, React, AngularJS, Ionic, Java, Kotlin og mer.

Etter studiet har Mathias holdt seg oppdatert på forskjellige frontend-teknologier gjennom egne prosjekter. Han har også flere års
erfaring innenfor kundebehandling, noe som har gitt han et innblikk i
hvordan sluttbruker tenker, en erfaring han ser nytten av å ta med seg i rollen som konsulent. 

Mathias er en nysgjerrig teknolog som liker å holde seg oppdatert- og utforske nye teknologier. Han er en lærevillig lagspiller som trives like godt å jobbe selvstendig som i team. Mathias kommer godt overens med andre og oppfattes som en ydmyk og trivelig person.

«Jeg trives godt med en kombinert hverdag hvor jeg både kan gruble og sette meg inn i problemer, men også ha et avbrekk hvor man kan lade opp batteriet med en hyggelig kaffeprat, slappe av med en god sci-fi, eller se på en YouTube-kanal som tar for seg det nyeste innenfor frontend teknologi.


Hvis jeg virkelig kobler av er jeg å finne på golfbanen med mitt altfor høye handicap eller ute i naturen på tur eller jakt.

Mathias Flaaten bspoke AS

Mathias

Flere spørsmål?

Kontakt oss