Mikael Synnes

Fullstack utvikler

Mikael er en lærevillig og kaffeelskende dataingeniør fra Ålesund. Han tok en bachelorgrad som dataingeniør på NTNU i Ålesund og har fire års arbeidserfaring som utvikler. Gjennom utdanning og jobb har han fått erfaring innenfor .NET utvikling, .NET framework til .NET 6, og diverse front-end rammeverk som WPF, Angular og React.

 

Siden data alltid har vært en stor del av livet hans, falt valget ganske naturlig på dataingeniør linjen. Han er en problemløser og motiveres av å løse utfordringer som kommer hans vei.

 

Mikael trives godt med å jobbe i team og diskutere problemstillinger med sine kollegaer. Han syntes det er spennende å lære nye ting og få nye utfordringer, som gjør at han kan kontinuerlig videreutvikle seg som utvikler.

 

På fritiden liker Mikael å spille dataspill og blir gjerne med på ett slag dart eller biljard. Han liker også å tilegne seg ny kunnskap ved hjelp av blant annet podcaster.

 

Ønsker du å bli bedre kjent med Mikael takker han sjeldent nei til en øl eller en kaffe.

 

«Siden jeg var liten har jeg alltid vært glad i matematikk og styrt rundt på PC-en. Det ble et naturlig valg for meg å studere dataingeniør - et valg jeg trives godt med!»

Mikael Synnes bspoke AS

mikael-profilbilde-konsulent

Flere spørsmål?

Kontakt oss