Nicklas Eltvik

Utvikler / Konsulent

Nicklas er fullstack .NET C#-utvikler med en bachelor i informatikk fra Høgskolen i Østfold, med spesialisering i webutvikling og maskinlæring. Han har erfaring med moderne teknologier som Azure service fabric(microservices), EntityFramework (ORM), DocumentDB (CosmosDB), TabelStorage, BlobStorage, IoTHub, Web API 2(REST), WPF, C#, .NET CORE 2, Docker, Javascript, Angular 4 Java og mer.
 
Han har jobbet mye med skyløsninger, web, GDPR og integrasjon. Han prøver alltid å se produktet og forstå kundens og sluttbrukerens perspektiv.
 
Selv om han er ung, har han allerede erfaring som teamleder og Scrum Master i et prosjekt der han bisto produkteier med prioritering av product backlog og med velge de riktige ressursene til de enkelte prosjektene.
 
Nicklas er en sosial og utadvendt person, godt likt av de han har jobbet med. Han er teknologisk interessert og holder jevnlig internkurs for andre ansatte i bspoke i nye teknologier. Han er fremoverlent og tar utfordringer på strak arm. 

Jeg er en omgjengelig mann med en over gjennomsnittlig interesse for ny teknologi. Det spiller ingen rolle om jeg er på jobb eller hjemme – jeg elsker å lese teknologiske magasiner og se fagvideoer på nett for å følge med på trendene.

Når jeg ikke er fordypet i jobb og ny teknologi, er jeg kanskje ute og reiser for å oppleve noe nytt. Eller så finner du meg på treningssenteret.

Nicklas Eltvik bspoke AS

9a

Flere spørsmål?

Kontakt oss