Nikolay Pukhovskiy

Utvikler / Konsulent

Nikolay er en motivert IT-konsulent med solid erfaring innen leveranse av effektive IT-løsninger innen energi, smart city og helse. Trygg på egne kvalifikasjoner og opptatt av kodekvalitet.
 
Han har masterutdanning fra Høgskolen i Østfold. Dette har gitt ham innblikk i alt fra produktutvikling til maskinlæring.
 
Gjennom arbeidslivet har han fått solid kunnskap innen produktarkitektur og frontend- utvikling og har hatt roller som .net utvikler, web utvikler, teamleder og produktarkitekt.
 
Som utvikler har han også erfaring med moderne teknologier som: .Net/.Net Core 3, C#, TypeScript, React, Angular 4+, REST, GraphQL, Microservices, Azure, Kubernetes, AWS, OpenShift, Kafka, SignalR, EFCore, MsSQL/PostgreSQL, Azure DevOps, GitLab, TDD, DDD og mer.
 
Nikolay finner det naturlig å ta ansvar, og kan arbeide både selvstendig og som del av et team. Han er kreativ, utviklings- og løsningsorientert, fleksibel, kundeorientert og trives med nye utfordringer.

Jeg blir veldig motivert av utfordringer og av å krysse ut gjøremål på to do-listen min. Derfor jobber jeg fokusert med alle oppgaver, gjerne med hodetelefoner på.

Bøker og artikler om personlig utvikling er givende og spennende for meg, og jeg er alltid oppdatert på utviklingen og dagens trender innen fagområdene mine.

Interessene mine er blant annet fotball og brettspill, spesielt analytiske og strategiske spill.

I langhelger finner du meg på fjellet – det hjelper meg å lade batteriene, og jeg får sett ting fra forskjellige vinkler. Jeg venter tålmodig på at fisken skal bite. Det gir meg tid til å sette pris på naturen.

Jeg har stort ønske om å reise. Kanskje min neste reise vil være til kontoret ditt?

Nikolay Pukhovskiy bspoke AS

Nikolay-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss