Pål Solvang

Testleder

Pål har jobbet med IT siden 2009, og startet med å funksjonelt teste applikasjoner rettet mot kunder og kundebehandlere i Telia. Senere begynte han som testleder for forvaltningsløpet i Telia. Her hadde Pål hovedansvar for å koordinere kvalitetssikringen av kunde-, kundesenter- og forhandlerportalleveranser, fra utvikling til produksjonssetting. I sin tid i Telia jobbet han også med å lære opp nye testere fra Telia sitt kundesenter, koordinering av offshore testressurser, og fungerte som et mellomledd mellom forretningssiden og Telia sitt utviklerteam.

 

Pål har videre opparbeidet seg god erfaring som konsulent ved å jobbe både i Sogeti, Itera og som selvstendig næringsdrivende. Han har erfaring med planlegging, gjennomføring og rapportering av test i både store og små organisasjoner. Med stor variasjon i prosjekter og bransjer, tar Pål med seg erfaringer fra blant annet telecom, bank og forsikring, og forsvarsektoren. Ett eksempel er Gjensidige hvor han jobbet i totalt 7 prosjekter, i tillegg til forvalting over en 2 års periode. Han er fortsatt opptatt av god samhandling mellom IKT og forretning.  Ved behov har Pål også tatt på seg rollen som Prosjektleder, Release Manager og Scrum-Master i sine prosjekter.

 

Pål er flink til å ta initiativ og kjennetegnes som grundig og strukturert i arbeidet sitt. Med sitt gode humør og tilpasningsdyktighet jobber han godt i team. Pål legger prestisje i det å sikre høyest mulig kvalitet i leveransene han er ansvarlig for.

 

Sertifiseringer:

  • ISTQB 

«Jeg har fått høre at jeg er pedantisk og at jeg har en forbedringshjerne. Hva enn nå det måtte bety. Jeg brenner i hvert fall for kvalitet og forbedring. Det å kontinuerlig lære noe nytt ser jeg på som essensielt. 

 

Jeg liker å farte rundt (gjerne fridykke litt) i tropiske strøk. Er glad i fotball og alt som høres bra ut i ørene mine når det kommer til musikk.»

Pål Solvang bspoke AS

Pål-1

Flere spørsmål?

Kontakt oss