Peter Wahlberg

Senior Cloud Engineer

Peter er en blid svenske, som flyttet fra vår söta bror til Oslo i 2011. Siden den tid har han jobbet med mange forskjellige skybaserte løsninger, og er i dag en del av Cloud avdelingen her i bspoke. I Cloud skal han jobbe i undergruppen "Cloud Infrastructure" som tar for seg skybasert infrastruktur.

Tidligere har han utarbeidet skybaserte løsninger for store mediehus som NRK, Discovery+ og RiksTV. Her har han blant annet jobbet med nettverks- og distribusjonsløsninger for de store materialbankene som mediehusene sitter på. Senere har Peter jobbet som Cloud DevOps Engineer for et forsikringsselskap, før vi var så heldige å få han med på laget her i bspoke.

Innenfor skybaserte løsninger har Peter høy arkitekt- og teknikerkompetanse innenfor teknologier som: AWS, Serverless, CI/CD, Infrastructure as Code (CDK, Ansible, Terraform), nettverk, ruting og sikkerhet.

Peter er engasjert, hyggelig og dyktig konsulent, som trives godt med å lære seg nye teknologier. Han har god evne for å se kundens behov og er løsningsorientert når utfordringer dukker opp.

"Ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lenger tid."

Peter Wahlberg bspoke AS

Peter-konsulentbilde

Flere spørsmål?

Kontakt oss