Piotr Kamisinski

Senior fullstack Javautvikler

Piotr har over 8 års erfaring som fullstackutvikler og trives best med backendutvikling, med sin ekspertise innen Java og Scala. Han har  erfaring som systemarkitekt og i tillegg flere års erfaring med DevOps og skyplattformer, deriblant AWS. 

Piotr har en mastergrad innen telekommunikasjon fra AGH University of Science and Technology i Kraków, Polen. Han har drevet med programmering siden skoletiden, fra utvikling av dataspill med C/C++, til programmering av 8051- og ARM9-mikrokontrollere, og i de senere årene webutviking. Som fullstackutvikler, backendutvikler og arkitekt har han vært med på å utvikle kjente offentlige utdanningsløsninger som Studentweb, Samordna Opptak og Nasjonalt Vitnemålsbase. Som en målbevisst utvikler hjelper han sitt team å løse de utfordringene de blir stilt ovenfor. 

Piotr har i tillegg vært leder for et team som forvalter felles utviklingsverktøy, som for eksempel versjonskontrollsystem, CI/CD-system og issue tracking system, for en avdeling med over 50 utviklere. I denne rollen koordinerte han valg av utviklingsverktøy for å tilfredsstille behovene til flere prosjektteam og sørget for utvikling av rutiner for tilgangsstyring og sikkerhet. 

«I utviklingsarbeidet er en robust arkitektur og et felles domenespråk viktig for meg. Når jeg ikke er aktivt involvert i utvikling liker jeg å holde meg oppdatert på nye teknologier og trender. Som en langårig bruker av open source programvare er jeg opptatt av åpne standarder og personvern. 

Når jeg trenger å koble av finner du meg hjemme med en god bok eller på en gåtur i godt selskap. Hvis jeg i tillegg finner en interessant insekt eller edderkopp å fotografere, er jeg ekstra glad 😊»

Piotr Kamisinski bspoke AS

Piotr

Flere spørsmål?

Kontakt oss