Piotr Kamisinski

Arkitekt/fullstack-Javautvikler

Piotr er en arkitekt og utvikler med over 20 års erfaring innen programvareutvikling og datanettverk. De senere årene har han hatt roller som løsningsarkitekt, virksomhetsarkitekt, tech-lead og utvikler, primært Java-backend.

Piotr har vært med på å lage løsninger både on-prem, i skyen (AWS, Azure, Heroku), og ved bruk av low-code plattform, samt jobbet med innføring og effektivisering av CI/CD og DevOps-rutiner. Han har jobbet med systemer av forskjellige størrelser, både in-house og som konsulent, og har erfaring fra både privat og offentlig sektor. Han er lidenskapelig opptatt av å bygge enkle, men robuste og sikre systemer som tilfredsstiller kundens behov.

Piotr har vært svært betydningsfull for Forbrukerrådet de siste årene. Han har arbeidet med vedlikehold, optimalisering og utvikling av løsninger, innføring av skyplattform, implementering av DevOps-prosesser, opprettelse av sporbarhet og overvåking, samt bidratt til ledelse og forenkling av teknisk dokumentasjon. Han hadde en sentral rolle i migreringen av tjenester fra AWS til Azure, og han har designet ny arkitektur for Finansportalen.

Piotr har evnen til raskt å sette seg inn i nye områder og stille viktige spørsmål for å forstå kundens behov. Som team-/teknisk leder gir han teammedlemmene frihet til å utmerke seg innenfor klare retningslinjer. Som utvikler trives Piotr både med selvstendige arbeidsoppgaver og i teamarbeid.

«I utviklingsarbeidet er en robust arkitektur og et felles domenespråk viktig for meg. Når jeg ikke er aktivt involvert i utvikling liker jeg å holde meg oppdatert på nye teknologier og trender. Som en langårig bruker av open source programvare er jeg opptatt av åpne standarder og personvern. 

Når jeg trenger å koble av finner du meg hjemme med en god bok eller på en gåtur i godt selskap. Hvis jeg i tillegg finner en interessant insekt eller edderkopp å fotografere, er jeg ekstra glad 😊»

Piotr Kamisinski bspoke AS

Piotr

Flere spørsmål?

Kontakt oss