Qi Wei

Fullstack-utvikler

Qi er en erfaren senior fullstack-utvikler, med over ti års erfaring i IT-bransjen. Han har en imponerende akademisk bakgrunn, med to mastergrader; Master in Computer Science fra Bejing University of Posts and Telecommunications og Master i Telematikk fra NTNU Trondheim.

 

Han har en omfattende teknisk kompetanse fra både frontend- og backend-utvikling, spesielt innenfor JavaScript, Typescript, Angular, React, Html, CSS og Java. I sine år som utvikler har Qi jobbet på mange varierte prosjekter og har erfaring fra bransjer som media, renhold, finans og banksystemer. Qi har også erfaring med testing, hvor han har jobbet med banksystemer som krever både stabilitet og sikkerhet.

 

Qi er en ansvarsbevisst person, som ofte tar på seg ekstra roller på sine prosjekter. Han er også glad i å lære seg nye teknologier og utvikle sin kompetanse med nye rammeverk og teknikker. Qi er en blid og hjelpsom lagspiller, som bringer mye glede og kunnskap til sine prosjekter. På fritiden er Qi veldig glad i å reise og spiller på et volleyball lag flere ganger i uken.

 

Jeg er en avslappet person som nyter å se på TV og lese, men jeg sier heller ikke nei til å ta en øl med kollegaer og venner. Jeg er også en engasjert volleyballspiller, og jeg deltar på volleyballtrening 2-3 ganger i uken samt kamphelger av og til. Reising er en stor lidenskap for meg, og jeg bruker all min ferietid til å utforske nye steder. Jeg mener at reising er en flott måte å koble av fra hverdagen og lade opp for nye utfordringer på jobben.

Qi Wei bspoke AS

Qi-HQ

Flere spørsmål?
Kontakt oss