Raees Abbas

Javautvikler

Raees har en mastergrad i IKT fra Universitetet i Agder, med hovedvekt på semantisk teknologi, e-helse, og systemutvikling.

Han har solid erfaring med Javautvikling, og har hatt ansvar for DevOps og CI/CD. Raees har bred og praktisk erfaring med Semantic web (Graph databaser, RDF, OWL/XML, Ontologier) og har skrevet en vitenskapelig publikasjon innenfor e-helse, som fikk ‘Best Scientific Research Paper Award’. Han har jobbet med et bredt spekter av teknologier og rammeverk de siste tre årene for en offentlig kunde, eksempelvis Java, Python, Node, Spring, Docker, Openshift, Swagger, Postman testing, Windows Ansible, og Apache Kafka. 

Raees er alltid ute etter å lære nye ting og har vist evnen til å lære nye konsepter raskt. Han har gode lederegenskaper og er som person uredd og motiverende.

Sertifiseringer:

  • Java Associate
  • Scrum Master
  • Best scientific paper award - Scandinavian Conference on Health Informatics 2017

Man må jobbe hardt uten å tenke på slutt resultatet, det er mitt motto.

Jeg er alltid opptatt av å lære nye ting, uansett om det er jobb relatert eller ikke.

Cricket er min lidenskap, og jeg er styreleder og visekaptein for en av Norges beste Cricket klubber (InterLions Cricket Club).  

Jeg er glad i å reise, spesielt de stedene der det finnes fosser. Send meg gjerne en melding om du vet om en skjult foss i Norge.

Raees Abbas bspoke AS

Raees

Flere spørsmål?

Kontakt oss